Sve za tuning, ovakva jedna radnja fali u Sarajevu
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
i to ne samo u Sa, nego i sire
MyX Wrote:i to ne samo u Sa, nego i sire
potpisujem!!
Slazem se... samo sto nece ovakva radnja kod nas biti za jedno 10, 20, 30 godina... 
bice uskoro nesto sl ... radi se na tome... tamo kod tunela...

)
Sporting Wrote:Slazem se... samo sto nece ovakva radnja kod nas biti za jedno 10, 20, 30 godina... 
ako za 5 ne bude nista ja cu je vala otvoriti

GANG LAND
AUTO FASHION
Ovlašćeni dileri
Republika Srpska:
AUTOSTIL, K. brigada 3, Banja Luka, tel: 051/317 545
Novi Pazar:
SAFETY, Kej Skopskih žrtava 28, tel:064/20 58 804
znaci moglo ko ima nekog u bl ... ili np ... moglo bi se izganjat sta ... (IDEJA)

MyX Wrote:Sporting Wrote:Slazem se... samo sto nece ovakva radnja kod nas biti za jedno 10, 20, 30 godina... 
hehhe, i ja cu ti se udruziti ako nemas nista protiv, hhehe. ma valjda ce nesta da bude, nemora bas ovako biti opremljenja, bar cetvrtinu, za pocetak. mislim da bi bilo veliko interesovanje za ovako nesta
MyX Wrote:Sporting Wrote:Slazem se... samo sto nece ovakva radnja kod nas biti za jedno 10, 20, 30 godina... 
E to bi najbolje bilo... pogurat cemo te mi s foruma par stoja, za ostalo se ti snadji!!! 
Kako ne bi bilo interesovanje, ima u BIH mnogo ljubitelja tuninga...
arc0 Wrote:bice uskoro nesto sl ... radi se na tome... tamo kod tunela...
)
gdje kod tunela, u Velesicima. Kada bi to trebalo da krene sa radom
Sporting Wrote:Kako ne bi bilo interesovanje, ima u BIH mnogo ljubitelja tuninga...
nego, da se mi organizujemo, al evo izgleda Edo_16V nesta sprema da otvori, ili se ja varam, trazi poslovni prostor.
Otvara se A3M kod tunela tj isti vlasnik autopraonice WRC
Fele Wrote:Otvara se A3M kod tunela tj isti vlasnik autopraonice WRC
aha, i tu bi se moglo naci nesta slicno ovom, nije to lose, to je i falilo Sarajevu a i sire
Pa A3M je jedna od jacih i boljih firmi na balkanu, a pregovarao je i sa AP Studio i jos nekom hrvatskom firmom koja proizvodi od poliestera karambolke nemogu imena da se sjetim i koja je jeftinija nego li njemacki proizvodi recimo.