Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Promjena auta
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Raja daas sam uradio jedan deal Acura je zavrsila karijeru dao sam je za BMW 528 i 99 god, 142 kW (190 hp) @ 5500.  Koza, klima, cd changer.  sve elektronika.. Jes da je automatik ali cijepa.

Eh ovako dao sam Acuru i dobio sam jos 6000 $..
Dobar je deal zamjenio sa jednim bosanddjerosom iz Portlanda 2 sata od mene ali jbg svidio mi se bendjo jebo acutu kako ovo vuce i jos zadnja vuca to mme najvise privuklo evo koja slika pa procijenite bice jos dok fino poslikam.. Se yaa

ocu ocu cim jutro sminka auto ocam najvise volim sto je rear whell drive i iskljucim esp jao jao jes da je slabiji malo od acure ali jbg gust je gust
http://video.google.com/videoplay?docid=...1972963987

evo i jedan klip kako motorceg zvuci

DuRmA Wrote:
auto je super neka bude sretno.e samo nemoj puno driftati heheheWink

no sikiriki to cemo da probamo sutra  ali ce ici teze automatik je to ali dacu sve od sebe

ja ne vidim slike
sretno legendo dabogda se navozao
evo sad ih vidim.. BMW je dobar pravo. Nek te dobro sluzi
ma extra je samo ga cuvaj i bjezi od hidranta Icon_lol
evo mene jao covjece kako ide ovo cudo siknem ga u prvu pa druga pa onda drive ludnica pali gume za sec... Isli mi malo na stazu pa ga provozali max speed 220 km/h tako pokazuje kazaljka ako nelaze.. Al cupa drifr rulezz sa njim.. Odo u servis da promjenim filtere i ulje i ovu sicu potrosnu pa opet da derem cujemo se..
necu necu samo laganini Wink
thx Svima
muki neka je sretno kako zvijer ide
ide ko vjetar imam sad posla oko njega ali bice dobro..
Moram mjenjati filtere i potrosni materijal pa cekam da me zovnu iz servisa ali nikad majku im
Evo druze jedna za avatara ako ti se svidi Smile

jao daki jesi i ti lud sa ovim ps ja nikako da se stelnem thx dobro odradjeno
Pages: 1 2 3
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13