Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Mjerni Instrument: Veliki Obrtomjer
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

kupujem ovako nest, ne nest nego znaci SAMO OBRTOMJER s + shift light znaci svijetlo koje upozorava onda kada mu se kaze da se pali..
Cisto sumljam da se to kod nas ima kupiti.
dobra stvar pravo
nek ti uzme dottore u BL ima toga.

Lav Wrote:
nek ti uzme dottore u BL ima toga.

poslao sam eMail dottoreu

ako ti on ne bude imao ja cu ti dobaviti samo ces morati sacekati kao i za stopke
jaka stvar...kume javi kad to dodje u rajvosa, da se odmah kupiSmile
imas u onoj radjni kod wize, mislim da je oko 180 KM i neki manji 130 KM

IGY Wrote:
imas u onoj radjni kod wize, mislim da je oko 180 KM i neki manji 130 KM

koja radnja gdje ??? nisam upucen najbolje... btw.. nisam ni iz SA pa mi se oprastaIcon_wink

kod autopijace prema wizi mislim da sam ti jasnije objasnio sad, ima prodavnica autokozmetike, a u njoj imas svega tako da neznam sad kako da ti pomognem kad nisi iz sa
znam gdje je ta radnja, al nisam znao da ima tih stvarki...Smile

kuki Wrote:
znam gdje je ta radnja, al nisam znao da ima tih stvarki...Smile

ma ima od igle do lokomotive, salim se. Ima ba dosta stvari a moze se i naruciti iz nekog kataloga

tepsa preko puta autopijace na stupu,prema rajlovcu kad kreneš iz grada sa desne strane...
dobra stvar...
ja sam to jucer vidio u onoj radnji prema mostarskom raskrscu.ima ta naprava i razna kucista za tu napravu
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13