Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Okupljanja subotom
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
samo ja mislim da bi bar duplo vise raje bilo da su okupljanja svake druge ili trece sedmice jer ipak svake subote je puno i raji dosadi ...
cilj i jeste da se sto vise okupi raje i da bude sto vise auta.. nema veze odakle je ko
joj tebe nissmo nista ne slusas...pustite njega...nego gdje je to okupljanje??Icon_razz
lud mi je drug...;-)hahaha
eh dobro sto si me(nas) proglasio daltonistima,nego si nas proglasio i pederima...;-)
vidimo se
Hahaha, nemogu da vjerujem, Smile isto se i prije desavalo Smile Ubi crvena, a nadje se neki boosnjo, kaze gdje je Smile
Nego Dino, kako ste sredili da se opet skupljate u garazi ??
I da ako vas dino ne okupi nece niko Smile
Sastajemo se u Interexu pa ako nas otjeraju premjestit cemo se na vrbanju
e  ovako raja da se mi dogovorimo nesto...samo v+bez divljanja,jake muzike i gasanja...i nece nam niko nista;-)
Nemojte sada mislit vidi ga sto se pravi pametan...bolje da bude sve ok i da zadrzimo "garazu" kao okupljaliste...POZZ i vidimo se
Imal kakav finalni dogovor za skup ove sedmice ?
ajd on je prvi poceo...neka i nastaviIcon_razzsamo da promijeni boju,naka stavi neku rozu...godi ocima;-)

JD. Wrote:

nissmo Wrote:
a italic

nikad nije bio u igri Icon_mrgreen

specijalno za fiesta boy iduci put ide u gay roza boji Icon_lolIcon_lolIcon_lol Wink

da mi nisi drag sada bi te mrzioIcon_mrgreen

ima li iko sa ovog foruma da ce ici danas u 6?
ajd javit cu ti Fele,ali da ne idemo beze ako jos neko nece,da mi sami
ajd onda cemo i mi najvjerovatnije svratiti pa nam pridji nikog mi ne znamo...Icon_razz
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13