Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Kradja felgi Audi A4 - u mom komsiluku
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Gluuuumac osto bez felgica Icon_lol koji ppk
Za one koji su iz TZ na sjenjaku Blok A.
cccc......kake li su bileIcon_biggrin
i ovo da vidim....Icon_eek

eto te su bile felge
hahaahah zar se to krade e jes vala bio glumac ostaviti auto sa takvim flgama napolju.
Felge su prejake!!! Hocu reci ˝bile˝ prejake! Icon_mrgreen
Ustvari varate se ove felge su uzasne na kolima, nemogu opisat kako ruzno izgledaju,a bile su 15ke il moooozda 16ke ali tesko.. A ruzne do bole, ova na slici ljepo izgleda, i mozda na nekom starijem autu bi bile dobre ali na veliko A4 i to nije spusten uzasne bile Smile
Hehe, meni je auto metar od prozora a tetajac u ormaru iznad kreveta Smile pa ko voli nek izvoli

daki Wrote:
Ustvari varate se ove felge su uzasne na kolima, nemogu opisat kako ruzno izgledaju,a bile su 15ke il moooozda 16ke ali tesko.. A ruzne do bole, ova na slici ljepo izgleda, i mozda na nekom starijem autu bi bile dobre ali na veliko A4 i to nije spusten uzasne bile Smile

dobre su felge nemoj zezat :P , ima ovdje jedan Passat novi 17"ke na njemu predobro izgledaju...

iskreno i meni fino izgledaju. nisu bas za mala auta ko sto je punto al na malo vecim dobro stoje. samo mi nije jasno kako neko moze imati ovako dobre fele i da nema sigurnosne sarafe. potpuno nezamislivo.
A to sto kazu zar se felge joss skidaju. ma skidaju i uvijek ce se skidati samo ako auto ostavis na zavucenom mjestu i jos ako su felge dobre ma ujutro ces osvanuti bez njih tako ti je to.
Ma daj cital neko ovde postove Smile
Pa kazem da su uzasne na audiju mislim da su bile 15ke mooozda 16ke na gumama kroz 85 sava S3 i odignuto auto, to je uzasno izgledalo. Felga ko felga je ok, kao sto sam rekao na slici izgleda super.

A neces vjerovat i ovde ima ovaj jedan passat 17ke, i mos mislit ima i jos jedan passat, i ima jedan Leon, i ima jedan G4 SDI na kojem pored pise GTI, i ima jedan taxi Seat Cordoba ustvari skoro da na svakom imaju Smile :P :P
Hehe enessse ovo je bilo u Tuzli Smile

enesss Wrote:
steta prava......jebote dan haha ako ikad budem preko noci ostavio golfa u sarajvu stavicu ja celicne pa cu doci heheheheIcon_biggrin

daki Wrote:
Hehe enessse ovo je bilo u Tuzli Smile

To ako budes isao u Tuzlu, a ko budes dolazio u Sarajevo dodji sa autobusom Icon_lol

Heh tako je, gledao sam svojim ocima kako liku na Alipasinom skidaju liku felge sa Audija 6 dok je izasao do kioska da kupi dopunu onde gdje se prodaju oni mobiteli.
a dobre felge ... Smile
Pages: 1 2 3
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13