Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Par pitanja :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
A koliko bi ti bio spreman para izdvojit i ima li neka odredjena marka.
Mogao bi za te pare bas dobru muziku da odradis. JA bih isao na pioneer, jer odnos ulozeno dobiveno je najbolji. Imas li ti ista od muzike CD neki ili nesta, predpostavljam da nisi nista radio.
A bil mijenjao taj CD ili pa da skontam ti neki setup, malo mi je tesko jer neznam koliki ti je gepek, koliko jako i sta bi volio, razumijes?
Ma njemu je i jedna 306-ica dovoljna u gepeku i ono pojacalo od pioneer-a od 760W nikako da mu ime vise zapamtim Icon_mrgreen neki HU i neki 2 ili 3 sistemci naprijed. I naravno kablovi i dzidze midze.
i ja sam cuo da je taj ismar kojeg igy preporucuje najpoznatiji u tom poslu.
Pa izkopcas taj jedan sub ostavis kuci picis na more ili gdje vec, kad se vratis pristekas i gotovo, ili torbu na zadnje sjediste.
mozda mogu one ploce kao sto je grizelj imao u trici?
Evo kontaktirao sam ja momka na PM pa cemo mu pokusati u toku sedmice pomoci sve.
Ma jos si ti momak cim se ova zuca voza Icon_razz
mozda bi ti najbolje bilo da ides na varijantu bez woofera ako bas ne zelis da zauzmes gepek
na zadnju dasku stavis dva ovala 6x9 moja preporuka bi bio DLS koji imaju u caraudiu i naprijed u vrata i plocu neki sistem zajeban plus HU i ima da drma kao ludo!
Znaci bez pojacala,bez woofera. Imaces zvuk za 10 samo neces imati udarac woofera koji trese stakla ali imat ces jako dobar bass od ovih DLS-ova

Al_Galone Wrote:
mozda bi ti najbolje bilo da ides na varijantu bez woofera ako bas ne zelis da zauzmes gepek
na zadnju dasku stavis dva ovala 6x9 moja preporuka bi bio DLS koji imaju u caraudiu i naprijed u vrata i plocu neki sistem zajeban plus HU i ima da drma kao ludo!
Znaci bez pojacala,bez woofera. Imaces zvuk za 10 samo neces imati udarac woofera koji trese stakla ali imat ces jako dobar bass od ovih DLS-ova

podvlacim

neuro
Imal u banjaluci momci rade cip za 700KM dobijas 30KS i to ti je pravih 30konja.
SMD chip tuning, gledao sam kako rade, ja sam prezadovoljan.
062 xxx xxx Momak se zove Nurija, njemu su radili cip pa posalji mu sms neka ti da broj telefona, pozovi se na mene.
Pisete o ovome u ICE !!!!! Napravite novi post o ovome.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13