Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Pozdrav svima
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Dobro nam dosao, nadam se da cemo ti pomoc i da si na pravom mjestu, samo pitaj sta ti treba, a auto ide ko zuca jelde Icon_razz
Pa dobro muzika se da sredit kod nas, po meni to je sad najlakse samo treba para.
Pozdrav i dobro dosao, budi aktivan
Otvori ti novu temu u STYLING / ICE & MUZIKA da se ne mjesa ovdje..
DD i ostani aktivan dobar VTS
Dobro dosao!
Tvoj motor ima 125 konja i razvija ih pri 6500 okretaja u minuti i ima 143 Nm obrtnog momenta pri 3750 okretaja u minuti.. Ubrzanje od 0-100 je 8,3 sekunde i postoze maksimalnu brzinu od 202 km/h.. Da bi se postiglo 202km/h moras ga vrtiti sve do 7000 okretaja u minuti koji mu ne predstavljaju nikakav problem Icon_wink
Nadam se da sam bio od pomoci..
Dobrodosao... lijepo se provedi... extra ti je autic, malo skup... al´ dobar!
dobro dosao
fina vozilica
slobodno ti njega potjeraj dokle god on moze,tj dok ne dodjes do blokade obrtaja
a ta lampica,sta je simbol na njoj?
dobro dosao
dobrodosao i ostani nam aktivan pomazemo koliko mozemo

Neuro Wrote:
e da vas pitam nesto.. opet Smile
citam ovde.. hm koliko sam razumio o tim trkama na 400 m i rezultatima...
vidime preko 16 s, ispod 16 s.. pa me interesuje ovaj moj auto za koliko bi on to prosao... otrpilike,
naravno da ga vozi bolji vozac od mene Smile

mozda bi i iso do 18 ali nisam siguran treba testirati ja mislim oko 17+ da bi isao

welcome , odličan auto , lijep i brz ...
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13