Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Slike sa prvog okupljanja.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
NISSSMO lave samo jos ti si nam falio,ma bilo je vise nego DOBROO,ludilo,12 auta u koloni i laganini,ja "sva 4" u drugoj traci,Fele do pola viri iz auta i snima,moram da skontam ovaj video kako da postavim,uglavnom snimci ce biti uskoro...
@Fele-kako si brz jebote sa dial-up om,kakav ces tek biti kada dodje ADSL
hebem li ti misa ja vec smcem,ali vrijedilo je vala...Fele je dokazao svoje kvalitete,a za ostalu raju....sve naj...Moramo otvoriti jos jednu temu u vezi okupljanja ali ima vremena...Icon_razz
nego pozdrav za Alen_P i da mu zazelimo sretan put,koliko znam sutra putuje,ali momak ima celicna muda,sa rezervnom gumom,a vozi koda je nova guma...Icon_razz
Evo bas sada gledam snimke,mogu ti reci pogledao sam tek prvi,ali super je za prvi put,bit ce ih jos hiljadeeee ako Bog da...;-)
Evo najveci crnjak je sto ne mogu da nadjem punjac,odo sada kucu da izrovim...;-)
jojo lave a koji si ti...;-)Nemogu sve da popamtim...sorry
a taj,aha,onaj sto mora da polaze testove,jel taj?Ti si onaj crveni punto vozao,jel?
Vidim dobro je bilo a i dosta raje je bilo, drago mi je.. Ja nazalost nisam mogao zbog nekih privatnih problema.. Nadam se da vam je Micky prenio.. Vidimo se sledeci put
@jojo-ma samo otarasi te testove pa ces onda lako,a do tada nam budi aktivan,komentarisi,i uzivaj...
@edo_16v-e bas si me zeznuo ja bas oprao auto reko da ne bude masno da mogu da zaljepim naljepnicu...;-)
ma polako za taj termin za subotu za sve to cemo otvoriti novu temu danas,sutra pa cemo se sve dogovoriti...
@-=CeR@=- u kojem si autu ti bio;-)
Ma drug bit ce drugi put,vidis da je Fele stedio bateriju danas napravio samo par slika...lolIcon_razz
Pa dajte taj video
Samo nemojte da video zavrsi na dnevniku, tipa "jurnjave Zagrebackim ulicama" Icon_lolIcon_lol
ako nemams nikakvo drugo rjesenje onda ga iskomadaj na 3 djela i youtube
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13