NISSSMO lave samo jos ti si nam falio,ma bilo je vise nego DOBROO,ludilo,12 auta u koloni i laganini,ja "sva 4" u drugoj traci,Fele do pola viri iz auta i snima,moram da skontam ovaj video kako da postavim,uglavnom snimci ce biti uskoro...
@Fele-kako si brz jebote sa dial-up om,kakav ces tek biti kada dodje ADSL
hebem li ti misa ja vec smcem,ali vrijedilo je vala...Fele je dokazao svoje kvalitete,a za ostalu raju....sve naj...Moramo otvoriti jos jednu temu u vezi okupljanja ali ima vremena...

nego pozdrav za Alen_P i da mu zazelimo sretan put,koliko znam sutra putuje,ali momak ima celicna muda,sa rezervnom gumom,a vozi koda je nova guma...

Evo bas sada gledam snimke,mogu ti reci pogledao sam tek prvi,ali super je za prvi put,bit ce ih jos hiljadeeee ako Bog da...;-)
Evo najveci crnjak je sto ne mogu da nadjem punjac,odo sada kucu da izrovim...;-)
jojo lave a koji si ti...;-)Nemogu sve da popamtim...sorry
a taj,aha,onaj sto mora da polaze testove,jel taj?Ti si onaj crveni punto vozao,jel?
Vidim dobro je bilo a i dosta raje je bilo, drago mi je.. Ja nazalost nisam mogao zbog nekih privatnih problema.. Nadam se da vam je Micky prenio.. Vidimo se sledeci put
@jojo-ma samo otarasi te testove pa ces onda lako,a do tada nam budi aktivan,komentarisi,i uzivaj...
@edo_16v-e bas si me zeznuo ja bas oprao auto reko da ne bude masno da mogu da zaljepim naljepnicu...;-)
ma polako za taj termin za subotu za sve to cemo otvoriti novu temu danas,sutra pa cemo se sve dogovoriti...
@-=CeR@=- u kojem si autu ti bio;-)
Ma drug bit ce drugi put,vidis da je Fele stedio bateriju danas napravio samo par slika...lol

Samo nemojte da video zavrsi na dnevniku, tipa "jurnjave Zagrebackim ulicama"

ako nemams nikakvo drugo rjesenje onda ga iskomadaj na 3 djela i youtube
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14