Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: BH Zakon o zatamljivanju stakala i PLINu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Veceras mi rece drug cija mati radi u mupu, da je zvanicno nastupio zakon o atestima na folije i plin,neznam nisam zapamtio jel 40 i 60 KM kazna, za one koji nemaju atest.

Istina ili bomba ostaje da se vidi Smile a ako je istina mnoge bi mogla glava da zaboli.

Vozim dizel, sa Llumar atestom Smile Icon_mrgreen
ti si onda cist, a sta je sa ostalima
i ja sam cist, nemam plina (osim kuci u boci)
a stakla nisam tamnio (mracio)Icon_lol
Vidis nema auta, nema problema Icon_mrgreen
Sad kad pocnu raja guliti one fuserske folije.
ma vala i treba. brate svako stavlja na auto i u auto sta hoce. ruglo pravo i treba tako.
Neka vala..Ja nemam tih problema Smile
nemam ni plin ni folije tako da me to nece pogoditi i ako je istina, a sto se tice plina u autu i ja sam za atest i uveo bih kaznu 200-300km za neatestovane plinske sisteme u autima, svako se danas pravi majstor i instalira plin u auto a sa tim se nije igrati

edo_16v Wrote:
nemam ni plin ni folije tako da me to nece pogoditi i ako je istina, a sto se tice plina u autu i ja sam za atest i uveo bih kaznu 200-300km za neatestovane plinske sisteme u autima, svako se danas pravi majstor i instalira plin u auto a sa tim se nije igrati

upravu si plin je bomba ako nije postavljen kako treba. i ako se covjeku sta desi nikom nista jer bez atesta ugradnja je ugradnja na sopstvenu odgovornost

imaju neke folije kod mog prijatelja na ina benzijskoj,vise vrsta.....kao sa atestom 25km jedno pakovanje (kaze da moze za bocna 2 i zadnju sajbu taman!)
Eh sad jel to to,vazi li to policiji,je li to ovjereno negdje ili tek treba??kako to ide??
Daki,predpostvljam da znas?? AJmo Icon_biggrin
Ne raspravljaj se s polocijom, zatamni ga, zatamni ga!!! Hehe

daki Wrote:
Veceras mi rece drug cija mati radi u mupu, da je zvanicno nastupio zakon o atestima na folije i plin,neznam nisam zapamtio jel 40 i 60 KM kazna, za one koji nemaju atest.

Istina ili bomba ostaje da se vidi Smile a ako je istina mnoge bi mogla glava da zaboli.

Vozim dizel, sa Llumar atestom Smile Icon_mrgreen

znaci ko god tamni u Llumaru dobije atest...jeli?Icon_exclaim

Tako sam ja shvatio da su LUMAR sa atestom.
Da, i Llumar ti je priznat vani vec odvano sto znaci da kad ides u Austriju Italiju dovoljno je da imas onu orginal Llumar naljepnicu na autu i ljudima to pokazes atest i ne traze malte ne. To pricam, desilo se prijatelju mom u Sloveniji.
Ma zato kad platis znas sta si platio, i poslije neces imati nikakvih problema.
Pa postavi ali ne u ovoj temi, jer mozda nece svi vidjeti o cemu se rqadi zacas se zacata.
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13