Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: vozdrica i od mene
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
dobro dosao, sta ima izbacivac

PS dobro si prosao hahahaSmile
pozdrav i dobro dosao..
farba se pa cemo vidjeti dalje
DD i ostani aktiva. nemoj se sta naljutit, a ja bi tu mrezu ofarbao u boji auta ili crno to ti je moje misljenje
Dobro nam dosao, eto sad mozemo u Interex Icon_mrgreen
dobro dosao
Bujrum i lijepo se provedi...
Zdravoooooo Icon_lol
jao sta je fiata na forumu. za svaku pohvalu dobro dosao jos jednom
Dobro dosao!
Ako se ne varam serijski 1.8 16V ima 113KS... al´ momak kaze da je njegov nesto doradjen...

Alden_SA Wrote:
motor je vec doradzen i nisam ja to radio niti mjerio, momak koji ga je uvezao me je dao takve podatke i ja samo kazem sta znam o njemu, a okane dobro znas sto se tice voznje i auta da ti mogu biti instruktor a to ce potvrditi mnogi iz olimpijskog.

sta se ba pravdas zalibo te briga sta drugi pricaju. fiat bravo/brava 1.6 16V 105KS, 1.6 16V GT 115KS, 1.8 16V 130KS, 1.8 16v GT ako sam dobro cuo od lika iz fiata oko 145 ili 150KS i 2.0 20V preko 150KS e taj podatak neznam za sigurno.

Kod tebe je 1.8 16V sad ne znam jel GT ili obicni jos ako ima prerade moze imati 134 ili 135kS ako nema i vise.

PS: pusti ba suplje price

@ Nelle_G  nemoj se ti sta uvrijediti ali tako je

podaci za fiat preuzeti sa stranice fiatisti.hr i crofiat.com

Koji DvD player imas ?

VR6 Wrote:

Alden_SA Wrote:
ja sam promjenio auta o ti carapa a niakakv problem nije da pitamo bilo koga u naselju, samo sto mi te zao sto ces ispasti smjesan, evo da pitamo cupu sta on misli?

Ja mislim da tvoj Fiat nema toliko konja jer kada sam te pitao za saobracajnu nisi je htjeo pokazati,i govorio si da Peka ima 3konja vise to svvi u naselju znaju neznam kako si mogao uporediti onaj "Bolid" Pekin sa svojim Fiatom...I ja koliko se sjecam pisalo je 1.6 16V na tvom Fiatu......Ako mislis da ja samo to kazem izadi u naselje pa pitaj ljude sta misle...

moj Maslo izofira te Cupo Icon_mrgreen

dosta vise OFF-a i svadje. u naselje pa se svadjajte.... ovo ide pod kljuc
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13