moras uzeti nastavak koji ce ici na mjesto starog volana i na njega se kaci volan koji ces ti uzeti a predpostavljam da je neki mali sportski, a ne mogu se sjetiti tacno kako se zove, a imas to uzeti u onoj prodavnici kod wize sto prodaju autokozmetiku
to je bar lako nabavis volan i u istoj radnji uzmes i nastavak.
@ igy Lik je iz tuzle
da moras uzeti taj adapter jer je u svakog proizvodjaca i auta drukciji nacin stezanja volana....a na drugom kraju do tog kao sport volana je neki standard... kosta oko 20km za mog golfa,imam raid volan,a jos nisam uzeo to
vidim da nemas jastuka na volanu, ma mijenjaj odmah ali gledaj da ti lezi uz boju interijera a ne da uzmes ko neki crveni volan a unutra sve plavo.
ma crno pase na sve

ma crno pase na sve

ma pase ali ne znam jesi li vidio kako mu izgleda unutrasnjost sve je plavo konzola, sjedista, instrumenti, rucica mjenjaca, papucice, tapacirung. ne znam nek sam odluci kako ce to je moje misljenje
Taj prelaz se zove naba, da nebi otiso nekome pa rekao treba mi onaj nekakav prelaz pa da ti se smiju ljudi. Volan i nabu mozes nabavit kod Cupe.
Fin volan,iako ja bolujem za momom
fin volancic

volan jeste lijep,ali ne znam ja ga nikad ne bih mjenjao fabričkim...
onaj s jestukom ne bi sigurno a obicni bi ipak razmislio
Dobar volan... probaj jos samo naci novi lofo Fiata, da stavis umjesto logoa te firme sto radi taj volan... mislim da bi se extra uklopilo...
jedino je beze sto si morao air bag izgubiti...
Dobar volan... probaj jos samo naci novi lofo Fiata, da stavis umjesto logoa te firme sto radi taj volan... mislim da bi se extra uklopilo...
nije ni imao air bag na svom volanu
Volan je lijep pravo.. Koliko je bio para?
nije ni imao air bag na svom volanu
Super onda, bolje za njega...