Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Moj Punto
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ma extra. lako je mijenjati volan kad nemas jastuk. spetno i cuvaj ga
nice caros
fin bibi, stavljaj nam redovno slike kako sta radis
Pa vidis da su i tapacirunzi isti rad kao i sjedista a vidim i da je ocuvano, sta ce mu presvlake..
fin fiat,ako vec nisi planirao......moj drug ima punta sa istom bojom,i lakirao je branike u boju auta,a lajsne na sredini branika u crno.....ispalo   je  bas fino,ako hoces,mogu ti i uslikati pa poslati sliku

evo nenade slike od punta mog kolege,branici su ispali EXTRA mislim da bi ti se isto svidjalo pa et..... Icon_biggrin
ja ti nebi predozio da farbas. svi se nesto furaju na to farbanje branika. oni da su trebali biti ofarbani bili bi. samo ce ti se poslije guliti i onda zali boze para i izgubljenog vremena ni na sta. to ti je moje misljenje.

evo kako ti kod mene izgleda (samo da ti kazem da su i mene lozili da ih prefarbam ali ipak nisam i nije mi zao):

procitaj1
procitaj

MyX Wrote:
utegnut punto, mah samo ti furaj svoj stil i pusti price, nikada neces moci svima ugoditi, zato nastoj da bar sebi ugodis

Icon_winkIcon_wink

P.S  nemoj sad ti Icon_lol, da je kec trebao biti zadnja vuca bio bi Icon_mrgreen

ja sebi uzeo za cenera kod plasticara i kupio sprej i ofarbao
evo ti broj od lika mozda ti on posalje postom za tuzlu 062117700 lik se zove isko. vidi sa njim oko placanja slanja postom i slicno.
ma cudna je ova plastika na crnim karambolkama ne drzi farbu dugo. dovoljno da se ugrije i da udje ispod voda ma digne se odmah sve. ko mene jaran vozio kod lakirera da mu ofarba branike poslije dva mjeseca pocelo otpadati a platio je bogami oko 200KM u komori da se ofarba. ne znam probaj a ja ne bi to ti je moje misljenje
Fin punto samo tako nastavi
nenade imas u merkatoru sve te plasticne detalje, u onom shopu, a sto nemaju tu za 7 dana dodje po narudzbi. Ima i kod Cupe i kod jos jednog momka, uglavnom moze se nac, samo se raspitas.
Da taj iz soline,a radnja mu je dole na Ircu kod bazena Moluhe. A druga je u Solini iza mesnice Basice na prvoj rasjrsnici desno uz brdo. Broj nemam.
Inace ti u merkatoru dostavljaju robu tako sto cekaju da se nakupi narudzbi vise pa onda dodje kombi.
Pages: 1 2 3
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13