ma extra. lako je mijenjati volan kad nemas jastuk. spetno i cuvaj ga
fin bibi, stavljaj nam redovno slike kako sta radis
Pa vidis da su i tapacirunzi isti rad kao i sjedista a vidim i da je ocuvano, sta ce mu presvlake..
fin fiat,ako vec nisi planirao......moj drug ima punta sa istom bojom,i lakirao je branike u boju auta,a lajsne na sredini branika u crno.....ispalo je bas fino,ako hoces,mogu ti i uslikati pa poslati sliku
ja ti nebi predozio da farbas. svi se nesto furaju na to farbanje branika. oni da su trebali biti ofarbani bili bi. samo ce ti se poslije guliti i onda zali boze para i izgubljenog vremena ni na sta. to ti je moje misljenje.
evo kako ti kod mene izgleda (samo da ti kazem da su i mene lozili da ih prefarbam ali ipak nisam i nije mi zao):
procitaj1
procitaj
ja sebi uzeo za cenera kod plasticara i kupio sprej i ofarbao
evo ti broj od lika mozda ti on posalje postom za tuzlu 062117700 lik se zove isko. vidi sa njim oko placanja slanja postom i slicno.
ma cudna je ova plastika na crnim karambolkama ne drzi farbu dugo. dovoljno da se ugrije i da udje ispod voda ma digne se odmah sve. ko mene jaran vozio kod lakirera da mu ofarba branike poslije dva mjeseca pocelo otpadati a platio je bogami oko 200KM u komori da se ofarba. ne znam probaj a ja ne bi to ti je moje misljenje
Fin punto samo tako nastavi
nenade imas u merkatoru sve te plasticne detalje, u onom shopu, a sto nemaju tu za 7 dana dodje po narudzbi. Ima i kod Cupe i kod jos jednog momka, uglavnom moze se nac, samo se raspitas.
Da taj iz soline,a radnja mu je dole na Ircu kod bazena Moluhe. A druga je u Solini iza mesnice Basice na prvoj rasjrsnici desno uz brdo. Broj nemam.
Inace ti u merkatoru dostavljaju robu tako sto cekaju da se nakupi narudzbi vise pa onda dodje kombi.