Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Gdje perete svoje ljubimce???
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ja perem u interex-u svake nedelje a komplet pranje je 10km...u drugim nisam ni prao tako da sam zadovoljan i ovom...
Autopraonica VR6 pored plavog oka ispod tranzita. 10 km kompletno, al ga operu pravo dobro i nastricaju unutra svim i svacim, ako ima nekih ogrebotina po plasticnim dijelovima i to zamaskiraju nekim sredstvima. Perem ga zavisno od prikupljene prljavstine...
WRC, tri puta sedmicno.
Heheh, pa dobro, u zadnje vrjeme zabusavam , al kola perem kad mi se felge zaprljaju vecinom. I stakla.
Daaah ja, neznas ni ti sta valja. Neg malo se vrati u realnost i prifati se spuzve :D

daki Wrote:
Neg malo se vrati u realnost i prifati se spuzve :D

Icon_mrgreenIcon_biggrin
ovo najvise praktikujem

Najmrze mi je kad o0dem u praonu neku, kad moram, gdje ne perem uvjek kola, i zamolis ga fino nemoj ovo nemoj ono, a oni opet po svom.
Ja nedam da mi se kola peru mafrom, i uvjek to naglasavam, ali djabe kad magaraca uvjek ima.
ja sam morao,jebga prvo okupljanje,moram malo...;-)
Ja sam oprao u subotu ujutro...
moja boja je kao magnet za prasinu,ja ga za koji dan moram opet prat,a prao ga u nedelju...
enese predpostavljam da imas kucu...ja zivim u stanu a volio bih d imam kucu,sam bi prao auto...a ovako samo praonica,jbga,ma kuca i garaza su svetinja

igyracer Wrote:
najcesce sam, a kad nemam uslova odem kod jarana u praonu i malo on malo ja ali ga operemo pravo, a auto praonica se zove Orah kod bosmala sa gornje strane, a komplet pranje 7 markica

Meni Mido rece 3 KM

WRC ti je odma kod tunela. Mislim da je oko 20 KM pranje auta.
zna li neko koliko kosta poliranje komplet...

Fiesta_Boy Wrote:
zna li neko koliko kosta poliranje komplet...

40 KM masina za poliranje u robotu... Pa poliraj do veledalina...

Pages: 1 2 3 4
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13