Ja perem u interex-u svake nedelje a komplet pranje je 10km...u drugim nisam ni prao tako da sam zadovoljan i ovom...
Autopraonica VR6 pored plavog oka ispod tranzita. 10 km kompletno, al ga operu pravo dobro i nastricaju unutra svim i svacim, ako ima nekih ogrebotina po plasticnim dijelovima i to zamaskiraju nekim sredstvima. Perem ga zavisno od prikupljene prljavstine...
Heheh, pa dobro, u zadnje vrjeme zabusavam , al kola perem kad mi se felge zaprljaju vecinom. I stakla.
Daaah ja, neznas ni ti sta valja. Neg malo se vrati u realnost i prifati se spuzve :D
Neg malo se vrati u realnost i prifati se spuzve :D

ovo najvise praktikujem
Najmrze mi je kad o0dem u praonu neku, kad moram, gdje ne perem uvjek kola, i zamolis ga fino nemoj ovo nemoj ono, a oni opet po svom.
Ja nedam da mi se kola peru mafrom, i uvjek to naglasavam, ali djabe kad magaraca uvjek ima.
ja sam morao,jebga prvo okupljanje,moram malo...;-)
Ja sam oprao u subotu ujutro...
moja boja je kao magnet za prasinu,ja ga za koji dan moram opet prat,a prao ga u nedelju...
enese predpostavljam da imas kucu...ja zivim u stanu a volio bih d imam kucu,sam bi prao auto...a ovako samo praonica,jbga,ma kuca i garaza su svetinja
najcesce sam, a kad nemam uslova odem kod jarana u praonu i malo on malo ja ali ga operemo pravo, a auto praonica se zove Orah kod bosmala sa gornje strane, a komplet pranje 7 markica
Meni Mido rece 3 KM
WRC ti je odma kod tunela. Mislim da je oko 20 KM pranje auta.
zna li neko koliko kosta poliranje komplet...
zna li neko koliko kosta poliranje komplet...
40 KM masina za poliranje u robotu... Pa poliraj do veledalina...