Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Astra G-xenon,angel eyes
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
lijepo divno i nama je mrsko skidati slike vec ti postavi ti se predstavljas inace se tema brise
usput dobro dosao
Garaza Merkatora u Tuzli crvena astra od malog trne.
Bio sam ja kad ti su ti ovi moji postavljali farove. Onako nije los autic, samo stopove zamjeni pod hitno, oni su za haga.

Dobro dosao na forum i ostani aktivan, pooz.
dobro dosao
a stopke su se bas dobro uklopile uz boju auta i jedino na ovoj boji  ovaj model dobro stoji...
Dobro nam dosao i budi nam aktivan, pozdrav
Dobrodosao srle:D
Astra je super i samo naprijed:D
Vidimo se u nedjelju...
dobrodosao,lijepo auto
DD i ostani aktivan. dobra astra
dobro dosao
Dobro dosao!
Dobrodosaooo... bolje nas nasaooo... fina ti je Astrica

Astra Wrote:
hvala drugovi ,pozz Smile moze li mi jos ko rec? presvlake u pazaricu? komb eko koza/platno koliko izadje ? nije preko 2 stoje? da li moram dolazit sa autom,jer mi je receno da imaju sve tipe auto,tako da ja prethodno odem tamo posto studiram u sa da narucim dadnem pola iznosa,i dodjem drugi dan i ugradim

pa odes pa provjeris, nema ni pola sata voznje od Sarajeva...

Pa nista se nevidi. Plus sto dira ove tablice, pokvari i ovo malo fotke. Asta ko stra, po onom sto si pokazao na ovim fotkama.
Smile fotkaj auto sa strane tako da se vidi prednji dio i bok auta.

Obavezno cucni, tj namjesti se da budes tacno u visini fara. Pokusaj pa postavi.

Zasto ako vec nemozes nabavit kamei front gril, nisi ofarbao masku prednju u crno, ovo je previse ofirno(papnski).
pozdrav tebi i za farove. sve dok nestavis 17 ke bice kaš. a ako ces 15 ke bolje uzmi ratkapne kromirane za 50 km isto ce izgledat
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13