Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: ponovio se rsx
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Evo napokon nakon sto sam uspio dobiti kredit kupio sam svoje prvo auto u Americi

Acura RSX type-s
2005 god
2.0 210 ks 6 brzina,
full oprema koza
ima malo stete na prednjoj lijevoj strani oko 2000 $ ali ok je moze se voziti,, eh najvaznije cijena kupio sam na aukciji auto je bilo ukradeno pa ga covjeku isplatili a ono nadjeno nadam se da razumijete Amere i plattio sam je 11200 $ ..

ide ko ludi djavo najvise volim sto sam naso manuelni mjenjac jer je to rijetkost ovdje evo malo slika bice bolje sutra dok uslikam digitalcem.

mmmm dobra vozilica svaka cast nek je s srecom...
PS daj malo vise slika i podataka
dobar bibi, neka je sa srecom
ma odlicna je nema sta. nek je sa srecom
dobro auto druze, nek te dobro sluzi
hvala svima na cestitkama. Evo sad iz auta pravio nes oko muzike nikako se odvojiti od njega odo spavati raja sutra stavim vece slike i bolje see yaa
nek je sa srecom i pamet u glavu
Svaka cast Muamere, nek ti je sa srecom Wink
muamere sa srecom i neka ti noga malo olaksa na gasuIcon_razz
Nego ima li kakve sanse da ti doletim u posjetu...ccc
odlicno auto, nek ti je sa srecom i ako bog da bolje kupio
Sa srećom , extra je autić , a ovo Acura , to je valjda neka bolja varijanta Honde , ili ???
U svakom slučaju , sa srećom i polako ... Američki drotovi ne praštaju Icon_lol ...

MyX Wrote:
Acura je kako sam ja shvatio honda za Americko trziste

upravo tako honda samo u drugom pakovanju odo sada da mijenjam blatobran i far pa usklikam kad napravim jes vala jebeni ovdje drotovi

Extra auto,nek ti traje dok ti sluzi...SRETNO
Samo pazi jarane da i tebi ne ukradu. Jaran moj je imao crnu i ukrali mu meksikanci,naso je u ulici nekoj rascerupanu skroz.
predobra je , nek ti bude sa srecom i da prodjes kijamet milja hehe......Icon_wink
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13