Zamolio bih administraciju i ostale moderatore da objasne sta se desava s reputacijom...
Unaprijed hvala!
Eldin Dino Islamović
Joj tebe ba to jede nevidljivi CRV kojem je reputacija HRANA...isto nama cevap sto je hrana tako je njemu+
Primjenjuje se pravilo.
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
ja sam sad primjetio da je kod feleta o kod tebe 2 sta se stvarno desava
Fele ti trenutno imas 4,254 postova a reputacija 0... Kako to?
Do prekjucer si imao 11 reputacije...
i po tome ti imas reputaciju 0,a Dino 2...nidje veze
Mislim ako neko brise nek se javi ili nek se ta reputacija skroz ukine...
Ovako da ja kazem zasto je meni nula. Dakle posto ste vi meni svi isti i jednako dragi, i kad se obrise neciji glasovi tj plusevi ja sam odlucio obrisat sve jer je meni svaki plus jednako drag i za svaki sam jednako zahvalan, tako da ako nema jednog nema ni ostalih. To je moje misljenje i 10 pluseva sam sebi obrisao, a za Dinu neznam, to nek edo objasni.
Edoooo javi seeeee....ccc
Ja sam Feleta zamolio da mi ukine reputaciju ono 2 sto je ostalo!
Ajd i meni Fele makni...reputaciju
hahah koji vam je ba, nek stoji kako je i gotovo. zamarat se glupostima sad. znamo svi kolko ko vrijedi i kolko je aktivan, uredu je ba.
Ja brisem reputaciju kao sto je i dogovoreno i prema tome nemojte mi se sada nista tu.. Fino sam bio ukinuo reputaciju i trazili ste je ponovo i vratio sam je uz navedena pravila..
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
Svaka dodjeljena reputacija koja bude imala komentar tipa "e vidi tebi nisam dao +" i sl. ce biti brisane.. Ako vec nekome dajete + dajte i konkretan razlog zbog cega
jednostavan nacin neka se reputacije ukinu da do ovakvih nesuglasica ne bi dolazilo