extra edo...ima nas mashala
Dobre slike... izgleda da su ova dva Audija bili centralna tema na jucerasnjem okupljanju. 
pa da...stvarno su dobro uradjene...samo jos ako smo dosli u onoliko broju na okupljanje bilo bi lijepo po jednu sliku od svakoga imat...a ne samo dva audija i jedno 5 ili 6 slika o njima...zapostavljamo one ostale koji su dosli sa svojim ljubimcima...
pozz

tih slika ima kamara, a ja sam dosao malo kasnije a inace se ja zadam pa sa pa napravim po jednu sliku svakog auta
Nele ima pun pod forum slike i video, i imaju svi koji dodju, ovaj put bilo tako i samo se ovi slikali, nemamo aparat da slikamo, polako bit ce svi dok malo uznapredujemo sa tehnikom

nelle sljedeci put ide tvoj auto u GRO PLANU nesekiraj se, obecavam, ako ti obecas da ces doci
imas popravni u nedelju tako da je do tebe
dobre slike vidim opet je bilo novih clanova na okupljanju.... tako i treba

AbD svakim danom ce nas biti vise. ovim putem pozdravljam sve nove clanove kao i one koje ce isti i postati.
ja cu bit neznam za ostale a i termin je idealan...

znaci svima odgovara nedeljni termin, znaci isplatila se moja borba za termin i dan
i meni je bilo fino dok je trajalo ali sada nemogu doc i da hocu treba mi 24 sata leta
i meni je bilo fino dok je trajalo ali sada nemogu doc i da hocu treba mi 24 sata leta
Cekamo mi tebe