Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: 08.04.2007 Vrbanja
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Alen i Dino

Audi A3 vs. Audi A3

audi tuning show
samo lagano
extra edo...ima nas mashala
Dobre slike... izgleda da su ova dva Audija bili centralna tema na jucerasnjem okupljanju. Smile

Nelle_G Wrote:
pa da...stvarno su dobro uradjene...samo jos ako smo dosli u onoliko broju na okupljanje bilo bi lijepo po jednu sliku od svakoga imat...a ne samo dva audija  i jedno 5 ili 6 slika o njima...zapostavljamo one ostale koji su dosli sa svojim ljubimcima...
pozz Smile

tih slika ima kamara, a ja sam dosao malo kasnije a inace se ja zadam pa sa pa napravim po jednu sliku svakog auta

Nele ima pun pod forum slike i video, i imaju svi koji dodju, ovaj put bilo tako i samo se ovi slikali, nemamo aparat da slikamo, polako bit ce svi dok malo uznapredujemo sa tehnikom Icon_razz
nelle sljedeci put ide tvoj auto u GRO PLANU nesekiraj se, obecavam, ako ti obecas da ces doci
imas popravni u nedelju tako da je do tebe
dobre slike vidim opet je bilo novih clanova na okupljanju....  tako i trebaIcon_wink
AbD svakim danom ce nas biti vise. ovim putem pozdravljam sve nove clanove kao i one koje ce isti i postati.

Nelle_G Wrote:
ja cu bit neznam za ostale a i termin je idealan...Smile

znaci svima odgovara nedeljni termin, znaci isplatila se moja borba za termin i danIcon_mrgreen

i meni je bilo fino dok je trajalo ali sada nemogu doc i da hocu treba mi 24 sata leta

xr4iboy Wrote:
i meni je bilo fino dok je trajalo ali sada nemogu doc i da hocu treba mi 24 sata leta

Cekamo mi tebe Wink

Pages: 1 2 3
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13