Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Audi A3 Adi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Evo ako nije problem da malo svi odradite ove slike, hitno je da se radi do Mostara, dakle to bi trebalo da se pravi i ide na style. Boja nije bitna, bitne su prednje i zadnje (nevidi se jbg onda nista Icon_mrgreen) karambolke, pragovi i onaj krovni spojler.
Ako nije frka jos samo da vidimo kako bi izgledalo da se oboji u vidsini prozora auto u crno. Dakle izmedju prozora onaj dio, dakle od pola prema gore al ne i krov. Eto nadam se da ste skontali, dalje nek vam Adi upute dijeli. Nista tebi bez mene Adi. A i nije se nista odavno radilo u ovom dijelu foruma Icon_razz

Ma izgledalo bi extra Icon_cool
Ima li sta?

eto ne moze bolje ova crna da ispadne jebiga nea refleksija... jedino da ja dodajem al nije to to... eto 2 min posla....
odavno nisam radio sad cu ja nest probat Wink
ewo rad od 15 minuta..

odo sad u grad Icon_mrgreen

ovo je bilo mom, jbga nisam procitao txt do kraja :S
ne kontam sta se treba radit na zadnjoj karambolci???
Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lol
hehe Icon_mrgreen ma jasta, de nam kake zajebane karambolke nabaci
Hajde ps majstori vidite da covjeku gori pod nogama

Schumi Wrote:

Zovi Mirzu onda Icon_razz

Fele Wrote:

Schumi Wrote:

Zovi Mirzu onda Icon_razz

Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

extra je ispalo nema sta
samo ravniji pragovi i to je to
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13