Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Legendarni K.I.T.T. na prodaji
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Cijena za K.I.T.T-a je 149.995 dolara. Puno? Pa mnogi misle kako je jedan od četiri Trans Ama  ponuđen za bagatelnu cijenu. Sjetimo se samo Davida sa savršeno isfeniranom frizurom i legendarnog glasa automobila koji govori. Gumbići svjetle kao što su to činili i u seriji, ekrani također funkcioniraju samo prodavatelji poručuju kako nemojte pomišljati na 480 km/h ili na preskakanje autobusa kada se pritisne Rocket Bosst. No zato su famozne crvene žaruljice na nosu automobila još uvijek tu.

kako sam ja volio ovu seriju hahahahaha
ova serija je bila hit
ali najbolje:

prodavatelji poručuju kako nemojte pomišljati na 480 km/h ili na preskakanje autobusa kada se pritisne Rocket Bosst
Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen
bagatela....hahahaha
Serija je bila hit i ja sam je pravo volio....Sminka
"prodavatelji poručuju kako nemojte pomišljati na 480 km/h ili na preskakanje autobusa kada se pritisne Rocket Bosst"
HahahahahaIcon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lol
Pa moraju naglasit ima glupana koji ce ih jos tuzit sto to nema auto.
ima jos ta serija prolazi na ovom kanalu >> http://www.nt1.tv/nt1adsl/nt1_adsl.asp
auto ko auto sad mi nije nista .....al nekad sam pratio i hit je bilo samo tako !! i sad nekad pogledam na sat , neznam koji kanal...kad mi naleti Icon_smile
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13