Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: GOLF 1 CADY
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Evo posto mi se svidjaju profi odradjena posvetio sam im jednu temu,ako imate slika prikljucite se i naravno komentari su dobrodosli...

moje licno misljenje, bezveze bacene pare, nije lose uradzeno, ali nije moj stil

Igy meni je svaki lijep na svoj nacin,mada i ja naravno imam favorite...
Bio je jedan u planu u Sarajevu, pa je promijenio vlasnika i sad treba 1.8T u njega.
Evo i nesto od mene

ma meni ovo izgleda kao presipanje iz supljeg u prazno. bezvezno bacanje para. jest da za svaku vrstu auta ima poklonik ali caddy kec. ne ide mi u glavu.
koje su masine u njima...
Samo je TAS pravio ove modele... Znate li to?

Fele Wrote:
Bio je jedan u planu u Sarajevu, pa je promijenio vlasnika i sad treba 1.8T u njega.

To je jedan od dva.. Drugi je napravljem, ima jos malo sitnica da se uradi i da se dizel masina zamjeni sa nekom zivljom Icon_biggrin

@ Dino- prvi put cujem...
@ edo- ja mislim da sam tog sredjenog vidio u gradu i bas se zijanio reko steta sto je dizel...
jebi ti to meni je narandzasti nejbolji
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13