Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: 01.04. okupljanje, film
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pa kolko je tezak file, de to upload odma.
e hvala ti u svakom slucaju...
Ajd da neko uploaduje

chemb@ Wrote:
Dajte meni ja cu ga uploadovati,imam kablovski internet(samo da se zna,ne hvalim se)

ne hvalim se ni ja,samo da se zna da nisi jedini...ccc imam ga i jaIcon_mrgreen

Fiesta_Boy Wrote:

chemb@ Wrote:
Dajte meni ja cu ga uploadovati,imam kablovski internet(samo da se zna,ne hvalim se)

ne hvalim se ni ja,samo da se zna da nisi jedini...ccc imam ga i jaIcon_mrgreen

Nemoj te se furat kad imam i ja taj kablovski net Smile

ok kad se vec hvalite haj da vidim ko redovno placa kablovski  internet
40 maraka mjesecno i uvijek u + za 5 km

Dino Wrote:
40 maraka mjesecno i uvijek u + za 5 km

42 maraka mjesecno bez prekoracenja do sad

Igy ne budi bukvalan Smile
dajte video ko te pita za kablovski net bolji je adsl haha
Daj nam Igy platnu listu, vozacku, licnu.... Da odem kredit uzet i jos svasta

kuki Wrote:
pa et, mogu se pohvalit da imam dial-up...Smile, i da bi mogao za jedno 2 dana uplodati 240 mb..Smile ja cu to proslijedit, pa vi to uploadirajte, nek se nadje na netu..Smile

brate javi da se to preuzme pa cemo polako prziti raji i vozdra. tako je najlakse.  boki gdje je film sa prvog okupljanja?

emirEX_sa Wrote:
brate javi da se to preuzme pa cemo polako prziti raji i vozdra. tako je najlakse.  boki gdje je film sa prvog okupljanja?

Na kompjuteru Smile

Dino Wrote:

emirEX_sa Wrote:

Na kompjuteru Smile

haj nek neko mi to snimi do nedjelje ponesem mu cd

Ma zamolio sam ga i ja danas pa zaboravio... Valjda je imao veliku temperaturu... Smile

Dino Wrote:
Ma zamolio sam ga i ja danas pa zaboravio... Valjda je imao veliku temperaturu... Smile

nista moj drug dok ga za rukav ne povedes Icon_mrgreen

Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13