Dobro dosao i budi aktivan
dobro dosao
a za volan pokusaj taj presvuci plavim platnom ili kozom sta ti se vise svidza, i nemoj ga mjenjati zbog airbaga, to ti je moj savjet
Dobro nam dosao i budi nam aktivan poz
DD i ostani aktivan. kad budes imao slike obavezno postavi
DD i ostani aktivan. Evo meni klase napokon.

Jel i ti vozis Punta? 
Vozim, isti mu je motor ko kod tebe, kod mene je 98. godina.
Sta imas od opreme? Ja imam klimu,el. podizace stakala,servo i sto je najcudnije nemam airbag!
ja bas mislio odgovorit kad vec buraz odgovorio. zaboravio je rec centralnu i daljinsko zakljucavanje
dobro dosao nenade

DD i ostani aktivan. Evo meni klase napokon.

Jel i ti vozis Punta? 
Vozim, isti mu je motor ko kod tebe, kod mene je 98. godina.
Sta imas od opreme? Ja imam klimu,el. podizace stakala,servo i sto je najcudnije nemam airbag!
ja bas mislio odgovorit kad vec buraz odgovorio. zaboravio je rec centralnu i daljinsko zakljucavanje
PS: imam i centr. bravu i daljinsko zakljucavanje. Znas li gdje se moze kupiti onaj dio konzole sto ide od pepeljare do rucne, kao sto ima GT.
ja bio naso na otpadu za petobu i nestalo dok sam donio pare
Dobrodosao,e jeste se nasli puntisti hehe
ne znam konkretno. koliko trazi lik za njih? ja bi mu max dao 200KM jer su bez guma. prvo ti ovo probaj drug jer su ovo sa vw felge razmak sarafa ti je 4x100 a na fiatu 4x98 i srednja rupa na vw je u obliku konusa a kod fiata je skroz istog precnika. dobro ti to provjeri da ti ne bi stvaralo probleme kod postavljanja
dobro dosao i ostani nam aktivan samo lagano doso si na najbolji site
ne znam konkretno. koliko trazi lik za njih? ja bi mu max dao 200KM jer su bez guma. prvo ti ovo probaj drug jer su ovo sa vw felge razmak sarafa ti je 4x100 a na fiatu 4x98 i srednja rupa na vw je u obliku konusa a kod fiata je skroz istog precnika. dobro ti to provjeri da ti ne bi stvaralo probleme kod postavljanja
Probo sam ih ja i sve je ok, super su legle al lik trazi 300 KM i to mi je previse!!!!
ma goni ga ako ti neda jeftinije izletit ce neke druge. pogledaj u oglasima mozda ti nalete