Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: 01.04. okupljanje...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
dabogda brate. nismo mi jos dobili ni video sa prvog okupljanja

chemb@ Wrote:
Ma bilo je extra,imal kakvih slika...?

ma slabo drug nema slika

postavit cu ja slike sutra
kako mene uvijek uhvate u nekom raskoraku

Plakich Wrote:
odlicna stvar...nalozi pravo i ono ja bar jedva cekam slijedece okupljanje...evo posto slika nema moj haver je snimo okupljanja pa ce tako jos koji put pa cete dobiti dvd uradjen pa razmjenite....danas je bilo super a zika u audiju od koje se dize kosa na glavi je zvejr...i imam samo jednu molbu ko bude slikao neka da nekom ko radi u photoshopu d a stavi zig na sliku bhtuning da se zna da su nase a da nam neko pokupi i hvali se ...vjeruj te mi znam zbog cega govorim....

ako su u pitanju slike posalji slobodno na moj mail emirex_sa@walla.com i ja cu staviti vodeni zig na njih nista ne briniIcon_wink

evo jos koja slika

Schumi Wrote:
Sad kako se popravlja vrijeme sve vise ce raje biti i bolji provod...

Trebalo bi da je tako.

evo malo slika i od mene
slikano mob.....
naravno tu je i zamjenik direktora (dino)....a sta radi pa pitajte njega
Ja mislim da je ovo scena kad sam ja dosao pa je nesta meni govorio, luda ga bila opalila.
Koga je luda opalila?

kuki Wrote:
cuo sam neku informaciju, da se ide u mostar, pa reko da pitam kad i jel to neki skup ili samo neka zezancija..

ako mislimo na isto to je mostar SR 2007. 28.04.07' kada mnogi clanovi

sa foruma imaju u planu da idu u mostar neki kao takmicari a neki  kao posmatraci.

kuki Wrote:
cuo sam neku informaciju, da se ide u mostar, pa reko da pitam kad i jel to neki skup ili samo neka zezancija..

U planu je da se ide. A kako i ko vidjet cemo.

Ako ti je hlado udji u auto i griji se Smile
Mislim radi jeze Smile

igyracer_16v Wrote:
i kad krenemo u koloni, nema odvajanja i divljanja, nekazem to zato sto ce i biti sporijih auta nego bitno je da dodzemo zivi i zdravi

podvlacim. samo da dodam kako bi bilo lijepo da svi zajedno udjemo u mostar kao prava ekipa (tim)

Pages: 1 2 3 4
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13