Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Sarajevo Yamaha R1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Naletih slucajno na ovo

house music razvaljuje hehehe,dize se yamaha.....ma merak Icon_biggrin
cuo sam od raje koja voze..da je ova yamaha ziva nekakva ... i pravo neugodna za dizanje...
ma normala,nisi kuler ako imas kacigu :S

arc0 Wrote:
cuo sam od raje koja voze..da je ova yamaha ziva nekakva ... i pravo neugodna za dizanje...

i ja sam to cuo i da je beze za vozit dok je R6 motor za 10 kazu da je super za vozit pravo dobro se ponasa na cesti a ovaj sa klipa mi je beze samo ga dize na zadnji nista vise ja reko sad kad ne prednji zakoci al nista

nista posebno. radi ovakvih hajvana mi normalan narod moramo da strahujemo kad vozimo po cesti. Samo ti odjednom izleti i onda je samo u pitanju on ili ti. bez veze mi je ovo preseravanje eno ti brate autoputa pa se kurči

emirEX_sa Wrote:
nista posebno. radi ovakvih hajvana mi normalan narod moramo da strahujemo kad vozimo po cesti. Samo ti odjednom izleti i onda je samo u pitanju on ili ti. bez veze mi je ovo preseravanje eno ti brate autoputa pa se kurči

normala!Na autoputu ka padnes sa motora onda bas znas da si pao..hehehWink

Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13