Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: BMW M3 iz Tuzle 2004
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Napomena slikano je 2004

Max speed > preko 300 km/h
RIP Svabo
Jel ima na cardomain ovo auto slucajno?
uuuuuu dobar auto rijetko vidjen na nasim cestama
Neznam. nevjerujem.
Imajte u vidu da je ovo auto prvi put doslo u TZ 2000-te

daki Wrote:
Imajte u vidu da je ovo auto prvi put doslo u TZ 2000-te

ok al u cemu je fol pa nije u TZ sastavljan

Ma ne hocu reci da cak i sada mocno izgleda kada se vidi, a vec je vidjeno puno toga, zamisli kako je bilo 2000 te vidjeti ga na ulici. Mislim kontrast, danas gledamo pogotovo na forumu svakojaka kola, a tih godina tuning neki ozbiljniji je bio rijetko vidjen. Doduse i danas je..

daki Wrote:
Ma ne hocu reci da cak i sada mocno izgleda kada se vidi, a vec je vidjeno puno toga, zamisli kako je bilo 2000 te vidjeti ga na ulici. Mislim kontrast, danas gledamo pogotovo na forumu svakojaka kola, a tih godina tuning neki ozbiljniji je bio rijetko vidjen. Doduse i danas je..

moramo biti svjesni da je kod nas tuning scena cista nula i ono malo kvalitetno tuniranih automobila dolazi  izvan bih kompletno ili su dijelovi naruceni znaci nista domace, kad i neko nesto uradi i ulozi u auto svi gledaju kako da ga popljuju.
a jeste tad odudarao od svih a i sad je malo je takvih
A kad je nesto dobro uradjeno to ce uvijek biti dobro i sad i za deset godina.

MA auto je ko lutka uhhhh! Nadam se da bi me mogao zapasti jedan ovakav ili priblizno ovome uskoro jojjj bas je dobar!
Odlican je

nissmo Wrote:

daki Wrote:

moramo biti svjesni da je kod nas tuning scena cista nula i ono malo kvalitetno tuniranih automobila dolazi  izvan bih kompletno ili su dijelovi naruceni znaci nista domace, kad i neko nesto uradi i ulozi u auto svi gledaju kako da ga popljuju.
a jeste tad odudarao od svih a i sad je malo je takvih
A kad je nesto dobro uradjeno to ce uvijek biti dobro i sad i za deset godina.

Potpuno se slazem sa tobom nissmo...ljudi gledaju samo kako da popljuju i ponize tudi rad,jer ako oni ne mogu da imaju to "nesto" onda je to za njih fuj i oni to pljuju i gaze,jadno ali je tako!

@Al_Galone-ti suti,imas ti svoju bembaru i njoj se divi...;-)
Hehehehe Smile
Kakav je zvuk ovo auto imalo, to su bile perverzije. Bio je ravan forumuli.
Ma ljudi , vidi se da je M-ka .. Ufff boli glava kako je dobar ..
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13