Jel ima na cardomain ovo auto slucajno?
uuuuuu dobar auto rijetko vidjen na nasim cestama
Imajte u vidu da je ovo auto prvi put doslo u TZ 2000-te
Imajte u vidu da je ovo auto prvi put doslo u TZ 2000-te
ok al u cemu je fol pa nije u TZ sastavljan
Ma ne hocu reci da cak i sada mocno izgleda kada se vidi, a vec je vidjeno puno toga, zamisli kako je bilo 2000 te vidjeti ga na ulici. Mislim kontrast, danas gledamo pogotovo na forumu svakojaka kola, a tih godina tuning neki ozbiljniji je bio rijetko vidjen. Doduse i danas je..
Ma ne hocu reci da cak i sada mocno izgleda kada se vidi, a vec je vidjeno puno toga, zamisli kako je bilo 2000 te vidjeti ga na ulici. Mislim kontrast, danas gledamo pogotovo na forumu svakojaka kola, a tih godina tuning neki ozbiljniji je bio rijetko vidjen. Doduse i danas je..
moramo biti svjesni da je kod nas tuning scena cista nula i ono malo kvalitetno tuniranih automobila dolazi izvan bih kompletno ili su dijelovi naruceni znaci nista domace, kad i neko nesto uradi i ulozi u auto svi gledaju kako da ga popljuju.
a jeste tad odudarao od svih a i sad je malo je takvih
A kad je nesto dobro uradjeno to ce uvijek biti dobro i sad i za deset godina.
MA auto je ko lutka uhhhh! Nadam se da bi me mogao zapasti jedan ovakav ili priblizno ovome uskoro jojjj bas je dobar!
moramo biti svjesni da je kod nas tuning scena cista nula i ono malo kvalitetno tuniranih automobila dolazi izvan bih kompletno ili su dijelovi naruceni znaci nista domace, kad i neko nesto uradi i ulozi u auto svi gledaju kako da ga popljuju.
a jeste tad odudarao od svih a i sad je malo je takvih
A kad je nesto dobro uradjeno to ce uvijek biti dobro i sad i za deset godina.
Potpuno se slazem sa tobom nissmo...ljudi gledaju samo kako da popljuju i ponize tudi rad,jer ako oni ne mogu da imaju to "nesto" onda je to za njih fuj i oni to pljuju i gaze,jadno ali je tako!
@Al_Galone-ti suti,imas ti svoju bembaru i njoj se divi...;-)
Hehehehe

Kakav je zvuk ovo auto imalo, to su bile perverzije. Bio je ravan forumuli.
Ma ljudi , vidi se da je M-ka .. Ufff boli glava kako je dobar ..