Jarani, ev sad mi pade ideja, ima jedan moj komsija golfa 2, 1.6 benzin, auto je extra extra... Tip je jebeno bolestan, sve je na tom golfu izmjenjao, tapacirunge na vratima, na krovu...ma auto u extra stanju. bijela boja, stakla u boji... I prodaje se, trazi 4000 KM za njega, ak je neko zainteresovan nek se javi da mu dam broj od njega... Onakav autic je za ove ovdje momke koji ce se brinuti o njemu kao i ovaj sto se brinuo...
ja se taman rjesio svog a malo puno trazi, i ja sam trazio dosta para, ali tesko je prodati ga za te pare, a kod mene je bio tip-top
ali ipak je jedina stvar koja ce ici na nase gorivo!

ipak to je dvica......
imal sta od te dvice il je prodata,
ako nije gdje se to nalazi da se to pogleda i br telefona
hvala unaprijed
Do sad je istruhla!

ipak to je dvica......
imal sta od te dvice il je prodata,
ako nije gdje se to nalazi da se to pogleda i br telefona
hvala unaprijed
29.03.07 23:52
pogledaj datum objave i sve ce ti biti jasno
Sigurno se jos uvijek prodaje

ipak 4 000 previse
ja se izvinjavam nisam pratio datum al et, vrijedilo je pitat...
Ma nije se ona prodala

cijena je cuva

mozda je covjek spustio,pa prodo ak mu nije niko po toj naletio. stas,probo covjek...

šta pričate više o cijenama,pa jedino auto koje je što je starije a cijena mu je veča(GOLF 2)
otiđite nedeljom na stup pa kada vidite cijene oko 5500 do 6200 sve če vam biti jasno,i što je puno
4000 ,uzmeš plin i voziš se jeftinije nego sa dizelom,ali eto narod kod nas glup,pa uzima
dizel(neki ne kontaju),upravo zbog plina benzinci opet drže cijene...
Jah, sve dok ne poskuplja plin :D
Nebi me cudilo da se to i desi, cuo sam da je trebala registracija biti skuplja za one sa plinskom instalacijom :D al' ne znam sta se desilo s tim :D