Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Eddie Griffin Ferrari Enzo crash
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
U sklopu promocije filma 'Redline', 38-godišnji glumac trenirao je za humanitarnu utrku. No pokazalo se kako nije vješt vozač. Prebrzo je ušao u zavoj i udario u betonsku ogradu. Šteta na crvenom sportskom automobilu je poprilična.'Znate, ja sam komičar, a ne vozač. Drago mi je samo da sam dobro', izjavio je Griffin nakon nesreće.Rijetki Enzo, vlasništvo je Daniela Sadeka, producenta, koji posjeduje zavidnu kolekciju rijetkih automobila. Sadek je izjavio kako mu nije svejedno, ali mu je drago da se Eddie nije ozlijedio. Inače Sadekova kolekcija automobila poslužila je za snimanje pojedinih scena u filmu. Čak je za potrebe scene dopustio uništavanje jednog od svojih dragocjenih Porschea Carrera vrijednih oko 200 tisuća dolara. Sadek je u 'Redline' uložio 26 milijuna dolara.

steta auta. ko sve ne vozi dobra auta. cuj ti molim te komentara ja sam komičar a ne vozac.
on je kreten a ne covjek
mamlaz nesposobni
ako mu treba dobar limar da iskucka neka me kontaktira na PMIcon_razz
Ugovorio je kod Senada vec Icon_razz
burazera mi ovaj limar razvaljuje...ocam ne bi mu ni 5glava uzo ocam
oj mamu li .......... ma ... pa .................. nemogu da vjerujem,pa kako ovakav idiot dobije priliku da vozi ovakvo auto

WHY???
Ma navodno je publicity stunt u pitanju, malo reklame za film ovo ono....haj ga pa znaj....jos se zajebava poslije, ono, brother cant drive Smile
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13