Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Mitsubishi L200||FallenAngel
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
evo nesto novo i od mene nisam dugo nista uradio... evo vec se duze vremena kanim da uradim nekog pick-up-a al nisam mogao naci sliku kako treba... i onda mi je neki lik poslo ovu sliku i ja sam odlucio da nesto uradim... nadam se da vam se svidja....
ORG:

UPDATE:

I Za Modem
Icon_mrgreen
Mocno izgleda, svaka ti cast.
very nice,svaka cast Icon_wink
Ako cemo iskreno slabo ti je ovo. brate preveliki tockovi i spusten do crne zemlje. Ovo sto sam ti rekao je dobronamjerno i nemoj se ljutiti
Lud ko struja,i ja se slazem da si ga previse spustio ali dobar je
slazem se sa emirEX-om i schumiem!malo ga samo dignuti
...da se nadovezem, lik voli u PS-u raditi extremno spustena auta i ''stavljati velike'' felge, to je nacin na koji cete bilo gdje u svijetu prepoznati Fallena
Pa PS je nije pravo auto, spustaj jarane nek varnici kad ga vozis Wink
moze li se jos spustiti ako moze spustaj, ovo je PS i sve je dozvoljeno, kao i svacije misljenje
Ovakvo auto nema sanse da bi se moglo voziti po sarajevu.
Dobar rad,svaka cast...
malo mi je ne logican front bumper :S ostalo je solida..bar meni..
sta napadate momka auto je extra uradzeno bar meni   a kako se voze oni hot-rod auti isto  su  spusteni a i nebi se dzaba zvao virtual tuning
Pa ako je virtual tuning to ne znaci da se mora ici iz krajnosti u krajnost,ps majstor je onaj ko tako sredi auto da se ne primijeti da je ps,a ako pretjerujes sa necim primijeti se da je ps i samim tim nisi majstor..ovo se ne odnosi na fallenangela nego inace kazem..
ma hajde ba ne ljutim se ja naviko sam.... ma ovo je klasika Air Ride momci  :P hehehehe ma hvala na komentarim i dobrim i loshim... a nije ni namjenjeno da se voza po sarajevu hehehehe....  a knoxville sto je nelogican bumper.... ???
ne znam kume, nekako mi lijevo na pola gume a desno skoro do poda :S :S
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13