Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Hyundai Accent
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Prije svega dobro nam dosao Icon_razz a za kontrolnu talbu si me trebao zvati prije nego si strucnjak sam mjenjao, ima momak ovdje igy on je svasta radio sa tablama i on najbolje to zna pa ce ti on ujutro sve fino napisat.
dobrodosao samo lagano
DD i ostani aktivan. ne znam kakva je situacija kod tebe. kod mene na fiatu su sijalice ispod brojeva koji su sa donje strane presvučeni zelenom folijom (koja se s vana ne vidi pa se ima uticaj da su sijalice uboji) i kad sam pokusao mijenjati sijalice dobio sam to da se niti jedan broj u mraku nije vidio. mozda je kod tebe ista situacija. neznam nisam siguran 100%. postavi slike pa nek ti igy objasni bolje
moras skinuti prvo foliju prije postavljanja sijalica, zatim ofarbati kazaljke u floroscentno narandzastu, a ako si radio sa diodama nemoj ocekivati da ce ti svijetliti jer dioda baca svjetlost samo u jednom pravcu u tom slucaju bi moraop staviti neku plkastiku na diodu da bude kao sjenilo i da baca svijetlost sa strane, a ako ti svjetlost dolazi sa gornje strane table onda ti je najbolje da gore stavis neonku, tako bi ti kazaljke svjetlile, kao kod mene.
pozzz

ili pogledaj sljedecu temu i mozda ti bude jasnije

http://www.bhtuning.com/showthread.php?tid=285
Nego igy bil ti mogao sta odradit momku, ovo je moj jaran iz osnovne, mozda on dodje u nedjelju pa da mu pogledas.
Dobro dosao!

igyracer_16v Wrote:

Fele Wrote:
Nego igy bil ti mogao sta odradit momku, ovo je moj jaran iz osnovne, mozda on dodje u nedjelju pa da mu pogledas.

moze fele, znas da nije problem,

Znam al reko da ga najavim Icon_razz

znajuci tebe mora valjati
dobro dosao
Dobro dosao
idi u nove clanove pa nam se predstavi kuki
e kuki jos samo da nam se fino predstavis u novi clanovi ako nije problem.

Plakich Wrote:

2.Takodjer da li je moguce zamjeniti kontrol tablu slicnom kontrol tablom samo ova ima obrtomjer a temperatura goriva je u istom krugu kao i benzin...da li je isti fazon nazad sa sajlom i bili mi to podrzalo....za sada doosta da nebi vam dosadjivao na pocetku....

volio bih da cujem vase prijedloge u vezi kontrolne table....Icon_wink

imas li kakvu sliku? ne znam kako ti sad (trenutno) izgleda i kako bi zelio da ti to izgleda

Plakich Wrote:

emirEX_sa Wrote:

Plakich Wrote:

2.Takodjer da li je moguce zamjeniti kontrol tablu slicnom kontrol tablom samo ova ima obrtomjer a temperatura goriva je u istom krugu kao i benzin...da li je isti fazon nazad sa sajlom i bili mi to podrzalo....za sada doosta da nebi vam dosadjivao na pocetku....

volio bih da cujem vase prijedloge u vezi kontrolne table....Icon_wink

imas li kakvu sliku? ne znam kako ti sad (trenutno) izgleda i kako bi zelio da ti to izgleda

Ok. nema frke. dolazis li na okupljanje 01.04.07' ?

uslikacu ti maksuz da vidis pa cemo vidjeti i pitamo to jer sam vidio u knjizi auta da je kontrolna tabla ta koju ja hocu a kod mene malo drugacija....pa pitam radi one nazad magnetne sajle konektora....moje misljenje je da bi trebala moci nako logicki razmisljajuci al hocu da cujem i vas....

Mozda si pojebo tegove na kazaljkama. Nista negine ti nova Icon_razz al eto sacekaj jos pa provjeri ili dodji sutra da pogledamo.
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13