Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: VR6 2,8 vs. 2,9
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
                                  2.8               2.9
Proizvodnja:                92-97                94-97god
Cilindara/Ventila:           6/12                  6/12
Zapremina ccm:            2.792                 2.861
Snaga kw/ps:              128/174             140/190
pri:                             5800               5800 obrtaja
Obrtni moment:              240                  245
Precnik cilindra:               81mm            82mm
Hod klipa:                     90,3mm          90,3mm
Kompresija:                   10,0                10,0
Gorivo/oktani:               95                     98
Sistem:                     Motronic          Motronic
Koliko ja vidim ovih 16 konja razlike i +5nm obrtnog daje samo ova sirina cilindara od 1mm a sve ostalo je isto..

Zadajte se na busenje blokova motora.. Malo veci klipovi i eto snage Icon_biggrin
sitna razlika
znaci i tih 16konja.......,al 2,9 je sincro........tu vec ima prednost
neznam da ima 2,9 sa prednjim pogonom
2.8 '91-'97
2.9 '94-'97
samo skuplja registracija hehe Icon_mrgreen
syncro je druga prica.. ovo je samo usporedba dva motora ..
ma isto je to samo grugo pakovanje
a sta da probusis 2mm edo koliko onda konja???
Ma probusi 1 cm i eto kamara konja :D
2.9 je ako govorimo o Golfu, bio samo kao Syncro. Dok je, koliko sam ja upoznat, svaki Corado VR6 bio 2.9 sa 190 KS. Serijski, Golf 3 VR6 ide 7.8 do stotke, dok Golf VR6 Syncro ide 7.5 do stotke, maksimalna brzina je ista kod oba modela - 224 km/h. Ovdje pisem o tvornickim deklaracijama, koje stoje u knjizici vozila. VR6 Syncro je kod nas skroz rijedak, koliko ja znam, imaju dva u Sarajevu. To bi bilo fino imati ispred kuce... Smile

edo_16v Wrote:
Koliko ja vidim ovih 16 konja razlike i +5nm obrtnog daje samo ova sirina cilindara od 1mm a sve ostalo je isto..

Zadajte se na busenje blokova motora.. Malo veci klipovi i eto snage Icon_biggrin

Mozda malo procesor drugaciji ili pumpa ili dizne...

Ide 2.9 VRS puno bolje od 2.8, nije velika razlika u ks ali et 2.9 je nekako elsaticniji i ide bolje Smile bolje prima gas i iz niskih obrtaja a i kasnije i u visim...
srdjo ja imam Volkswagenovu knjizicu iz 1997-e godine (onu sto dobijes kad kupis auto) i tu imaju svi motori i detaljno njihove specifikacije. Tu pisu ovi podaci koje sam iznad iznjeo...
Haj kad je temaa o Vr6 ja nisam toga ljubitalj tih motoraa  Smile.... ja prodajem jedan Vr6 motor ak ima zainteresovani pm. Smile
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13