e ovako,primjetio sam da mi auto puno troši permant,dakle pitanje za vas je dali smijem stavljati u sistem običnu vodu???
jer koliko znam permant ima glavnu ulogu zimi,ali nije ni nepoželjn ljeti...
znači smije li se sipati voda u sistem???to mi je bar riješenje dok ne otkrijem gdje curi i dok ne odletim majstoru...
smijes sipati vodu, s tim sto ce ti permant onda biti razblazen, pa kad otkrijes kvar i kad popravis neka ti majstor izmjeri procenat permanta pa mozda kupi novi.
mozda ne trosi
ja sam tak se bio nasikiro i vec poceo planirati ravnanje glave dihtunge ovo ono
a ustvari iza samog motora shelna popustila i kad pritisnem gas voda propichi i direkt na auspuh prokapa i iispari ...
Slobodno ti sipaj vodu dok to ne rijesis
ja mislim da trebas sipati destilovanu vodu jer je ona oslobodjena od kamenca (sedre). Kod mene ne trosi permant a kome trosi moze nadomjestiti onim od 100% znaci koncentrat
Ako na permant dosipas ja sam cuo da se treba dosipati 100% permant, koji je nekih 3 ili 4 km, sto nije skupo.
ma nije meni to skupo,ali kada pogledaš nakon mjesec dana prazna posuda...a stvarno nešto nije ok ako ga moram dosipati svakih mjesec dana...
jesam ti rek'o da ga ne vozis preko 230, znao sam ja da ces ga opet pregrijati....(sala)
Rekoh ti vec: ''don't worry, be happy...''
kod mene trosi benzin.kolko god nalijem sve potrosi.da te bog sacuva :P
ok MYX,I am very happy...odsad voda rulla,pa isplativije je...hahahaha
slobodno vodu sipaj.......a kao sto emir kaze destilovana jos bolje....
pukao bio nosač termostata...stvarno čudno,al et...
znaci rjeseno je
pa to on tek sada javio, a odavno je to rijeseno, bar kako je meni rekao
ma evo čekam platu da to riješim,ma riješio sam to privremeno tako što sam uzeo žicu i stegnu taj
napukli dio,tako da sad ne curi,ali buni me jedna stvar a to je da li se mora mijenjati kompletan
termostat jer ona kazaljka za temp. motora nikad sredinu ne prelazi,znači termostat radi svoj posao,znači muči me može li se zamijeniti samo nosač ili moram kompletan termostat mijenjati???