e jos da si i slike postavio...

Eibach

Hahahahaha!
Mislim da nema potrebe da ostavljam komentar kada si ti sve vec rekao...
Jest mi poznata boja ove omege, damije samo znat ko ju je radio u PS

prije nego je ofarbana ovako

hehehehe
Ok malo sam ovih dan u guzvi vidicu sta se moze. Sad sam dobio mail od feleta.
Daki extra si obradio onu sliku sa A3
Ma on kad skupi vremena odradi bas ono vrhunski...
sorry za OT-Adi odgovori mi na PM
Cek jel ti hoces neke RS karambolke po kolima, ili samo da se ofarbaju plastike u sivo __??
koji ti je bio prosli auto prije A3...Imas ukusa fakat
A prije Audija sam vozi renola 5 bijelog bio je isto sav u spojlerima i 1 cm od zemlje...ma sav je bio kao 2fast2furious

Sve sam sam krojio za njega posto nisam imao nista original pa sam morao sve kratiti....Al je isto izgledao ludnica....moram skenirati par slika pa cu postaviti taj unikatni rad(handwork)

hahahaha to auto je bilo bas opako sjecam ga se u dusu...imao je jaku muziku...i visio je tamo kod mosta na Dobrinji u onom kvartu mislim...joj ne mogu da vjerujem hahahaha bio je parkiran na parkingu gdje si audi slikao...joj ne mogu da vjerujeeeeem
DAJ slike da vidim jel mislim na istog...
Bravo borise pogodio si....jeste taj je renault 99.9%....slike moram prvo skenirati pa da ih postavim...a odakle ti toliko u mojoj mahali ???

Pa zivio sam tamo...kod mireca,nigeca,samira...kapis
Auto je bilo...sminka...pratilo trend svog vremena i izdizalo se iznad prosjeka...postavljaj slike MOLIM te da se uvjerim da je to taj 100%
Dobri dobri ali ja sam ipak za SIVONJU naseg...
Na ovom crnom su mi stopovi kriticni skroz, a inace extra izgledaju.
Ja sam ti rekao bilo kada,taman da ispoliramo i skinemo tebi znakove...sada bar znamo kako se to radi...
lijep auto ADi istice se na cesti sto je glavno cini mi se

... a ovaj crni s slika je radjen po mome ukusu, bez viska plastika i slicnih stvari koje samo kvare izgled za moj ukus, bash pravi Clean Look -German...
sretno u daljim radovima