Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Acabion GTBO
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Acabion GTBO predstavljen je na ovogodisnjem izdanju Zenevskog auto sajma kao vozilo trece generacije. GTBO spoj je aviona i motocikla sa dva sjedala smjestena u tandemu. Proizvodi se u pet varijanti (36 / 43 / 55 / 60 / 70). Osnovni model Acabion GTBO 36 moze postici brzinu od 550km/h ali je brzina elektronicki ogranicena na "razumnih" 450km/h! Najsnaznija varijanta postize brzinu od preko 600km/h!
Acabion GTBO u potpunosti je individualiziran prema zelji kupca. Buduci vlasnik moze birati izgled i dimenzije. Cockpit je opremljen racunalom sa WLAN ili UMTS vezom na internet, Oxygen Soundsystem Dolby 5.1 digital zvucnim sustavom u vrijednosti 100 000eur, patentirana sjedala sa sigurnosnim sustavom (tijelo pilota je smjesten kao glava u motociklistickoj kacigi)...
Pogonski agregat baziran je na Suzuki Hayabusa-i ali sa 300 izmjenjenih dijelova, a za pogon unatrag koristi se elekto motor. Karoserija od karbon/kevlara pricvrscena je na sasiju sa 350 torx vijaka

Pogon    
Motor R4, 1300ccm, ? x ?mm, 4 ventila po cilindru, DOHC, turbo, kompresija ?:1, vodeno hladenje

Snaga 359ks (364kW) @ 9300o/min, crveno polje na 10900 o/min
Okr. moment 300 Nm (30kgm) @ 6900o/min

Mjenjač rucni sa 6 stupnjeva
Performanse  

Maks. brzina  550km/h

0-450 km/h oko 40s

100-0 km/h  ? m

Dimenzije    
D x S x V 4640 x 860 x 1250mm

Razmak medju kotacima 2650mm

Masa 359kg

Spremnik goriva  90L maksimalno

Gume / Felge  sprijeda: ?, straga: ?
Kocnice diskovi
Opcenito    
Ptoizvodnja ?
Cijena oko 500,000eur

Fele ja nista ne vidim
Ja vidim, probaj se umit.
[quote=Fele]
Ja vidim, probaj se umit.
[/quote

i ja se umio i nevidim hehehe,a ovo cudo,ne mogu vjerovati......Icon_eek
ima i pomocne tockice
joj Fele
ma jebes ovo.ovo kad kupis mozes ga samo u dnevnom drzat za ukrasa.ovo mi nije nikako za vozanja.nigdje nisi prispio sa njim,sve stoji da je to zvijerka al izgled.fuj.
ovo avion ocam
lako se gine u ovom cudu........
i to enese sto velis.za poginit ubilo se
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13