Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Nedjelja 25.3.2007
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ja se slazem da odemo na kaficu...
e jbga ja se bas obradovao da vidim passata
koce doci od fiatista
@Fele-kada je okupljanjeIcon_razz
moze interex kafica
hahaha posalji im i poruku SMS za svaki slucaj
meni svejedno a sto se tice kuce ne pijem caj
moja plocica je uvijek na stolu...ili u autuIcon_razzJesam papak hihihihi al jebga bode me kada mi je u djepuIcon_razz
Igy kako ces ti dociIcon_razz

Adi_A3 Wrote:
Dolazim i ja.Jes da sam novi clan al uklopicu se Smile Znaci 25.03.2007 u 14:00 sahata...

Dodji... Samo sada nas se predstavi u novim clanovima da znamo ko nam dolazi.Icon_biggrin

ouu znaci jos dva bolida na okupljanju...bit ce puna garaza

MyX Wrote:
Bem Vam interex, dosli ja i moj haver u sa kod alenax, otisli na kaficu prije okupljanja, pokupimo alenovog havera i pichimo na vrbanju, kad onoooo...... nigdje zive dushe, zovemo edo_16v (dzanku) kad on nedostupan, ajde reko kupi sjediste i bjezi kuci, ajd sto ja nisam znao za interex ali sto i alen......

pa bili smo na Vrbanji oko pola tri, skupili se u Interexu i onda na Vrbanju

MyX Wrote:
Bem Vam interex, dosli ja i moj haver u sa kod alenax, otisli na kaficu prije okupljanja, pokupimo alenovog havera i pichimo na vrbanju, kad onoooo...... nigdje zive dushe, zovemo edo_16v (dzanku) kad on nedostupan, ajde reko kupi sjediste i bjezi kuci, ajd sto ja nisam znao za interex ali sto i alen......

pa bili smo na Vrbanji oko pola tri, skupili se u Interexu i onda na Vrbanju

Ljudi probudio sam se danas u 17h

nismo Wrote:
EDO EDO gubis nam se opet, traze ljudi naljepnica ima li jos

ma jos izgubljen sam skroz.. bice naljepnica..

Omega je predobro ispala..
Ma audi je sminka samo dok postave slike
Pages: 1 2 3 4 5
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13