Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: DVD i HU
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Prodao sam stari cd i dvd i kupio novi cd,Sony CDX GT300

...i LG DVD,koji mi je bas nekako extra...

Ovo onaj prenosni portable DVD. Kolko je on kosto?
ma ja,kostao oko 400km,imao sam prije ovoga pioneer dvd player sa display-om na izvlacenje koji je kostao 4x puta skuplje,ali meni je ova kombinacija bolja,imam izlaz iz ovog sony-a,tako da povezem dvd i CD-player i slusam i gledam sve normala...
sta jel DVD???
odlicno sve je ovo OK al onda auto ne smijes nigdje ostaviti a da skidas ja bih ga drugi dan izgubio

nissmo Wrote:
odlicno sve je ovo OK al onda auto ne smijes nigdje ostaviti a da skidas ja bih ga drugi dan izgubio

Icon_lol

a kad te uprati pa nadjes razbijeno staklo
Moja ulica puna stakla, na trotoaru stakla ko rize ima. Treba to sve pobiti.
E moj enese da ti vidis Sarajevo, ccc to u sred bijela dana ti odrade kasetofon.
valjda smo mi navikli da je to tako, mene strah kutiju Marllbora na vidnom mjestu ostaviti a ne nesto drugo

knoxville Wrote:
@Fiesta_Boy kad budes ovaj prodavao, dogovorit cemo se.. :D

bas je nekako sminka. Wink

ako si zainteresovan za DVD javi na PM
Icon_mrgreen

ozbiljno NOV je 2 puta ga upalio...smisljao ideju kako da ga "uglavim" u auto jer je komandna tabla neravna
jbga samo parking....
zovi mene pa cu te ja "osigurati"...

enesss Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:
zovi mene pa cu te ja "osigurati"...

ama kad budem dolazio,moramo se obavezno naci,ko god moze sa foruma,da se upoznamo uz kaficu

ako ces platiti kafu

Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13