Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Irmscher Opel Astra GTC
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Irmscher je u Ženevi predstavio Opel Astru GTC modifikovanu u njihovoj "radionici".

Astra GTC predstavljena u Ženevi bila je u narandžasto-crnoj kombinaciji. Motori koje Irmscher nudi uz ovaj model su 1,7 dizel sa 120 KS, 1,9 dizel sa 175 KS i na vrhu ponude 2.0 litarski benzinac sa 270 KS.

Ovog puta Irmscher je predstavio, ne smejte se, limitiranu seriju ove posebne serije - Astru GTC Pure u Edelweiss beloj boji sa crnim naplatcima. Motori su isti, ali je kombinacija boja dosta bolja od one varijante predstavljene u Ženevi.
meni je pravo beze
nije lose, moglo je bolje
meni je JD-eva GTC izmislila svijet za ovu
jeste vi normalni sta vam je cccccc
evo vam i u narandjastoj boji

ipak je narandzasta ljepsa
prva mi nekako ne lezi,nije za bjele boje............
a orange ......Icon_biggrinIcon_biggrinIcon_biggrinIcon_biggrinpreeedobraaa!!!
nisam bas neki opel fan, ali extra je u svim varijantama (bojama) bar gore navedenim, stvarno respect

MyX Wrote:
nisam bas neki opel fan, ali extra je u svim varijantama (bojama) bar gore navedenim, stvarno respect

Ma ekstra je svaka, bilo u kojoj boji, ovo su bas ekstra auta.

Brum Brum Wrote:
Ma ekstra je svaka, bilo u kojoj boji, ovo su bas ekstra auta.

Icon_wink

Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13