Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Mansory Conquistador - exclusive Rolls-Royce tuning
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Joj boja mu je ekstra,
jao unutrasnjosti majko mila da mi je ovakav jedan
sve je super, ali ja opet imam malu zamijerku, zapravo radi se o felgama, da su neke kromirane ili nesto sl. bilo bi puno bolje, ali ostatak je originalan
Felge se uvijek mogu promjenit Icon_mrgreen
sta je ovo majko moja

igyracer Wrote:
sve je super, ali ja opet imam malu zamijerku, zapravo radi se o felgama, da su neke kromirane ili nesto sl. bilo bi puno bolje, ali ostatak je originalan

Pa ovo i jeste fazon, cijelo je auto u mat crnoj, mozes zamisliti kako bi bilo da su neke felge koje sljaste od croma, nebi nista valjalo, to je moje misljenje.

Brum Brum Wrote:

igyracer Wrote:

Pa ovo i jeste fazon, cijelo je auto u mat crnoj, mozes zamisliti kako bi bilo da su neke felge koje sljaste od croma, nebi nista valjalo, to je moje misljenje.

upravu si.ove felge mu super odgovaraju.i dizajn i boja.auto je neznam no comment.pogledajte sam karbona unutra.vrijedi milion brat bratu ja mislim

Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13