Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Prvo okupljanje bhtuning.com
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
OK,ja cu doci svakako,a sto nebi ovih dana??Oko 8h kada svi mozemo...
@Fele-mi se dogovorimo sve fino na PM.
@Al_Galone-ako treba mogu ja i kameru da ponesem
mashala,nego Fele napravi spisak ko ce sigurno doci,pa ces ga dopunjavati kada se budu novi clanovi prijavili
heh ma moze "malo"...
A clanovi AMK PG se ne okupljaju subotom na parkingu to raja sa auto.ba
...a mogli smo se i veceras oko 8 naci,sta fali ako nematet posla,hebiga...da opalimo koju fotku...
hihihiIcon_razz
to si u pravu, moj aparat je po noci kita
evo nama jos jednog...koliko nas je sada 8?
@Fele-dobar si Boga mi,cuj citav dan...daj da promjenimo taj natpis pjesak u freak...Icon_razz
@Edo-to sam i ja rekao,tesko sta po noci da ce ispast fino...jedino u interex u garazu,ili po danu...

JD. Wrote:
elem predlazem da skontate negdje da se ode na kafu umjesto da se stoji na parkingu ipak je januar

to i ja kontam jer svakako nas nece biti puno, mozemo fino negdje kafu popit

no sikiriki...alkohol cemo konzumirati fakultativno,znaci ko hoce,a ko neceIcon_razz
to sam i ja u predhodnim postovima predlozio,i stojim da sam jos ZA....Nego ja ne znam da li ce nam iko praviti probleme,ja mislim da nece,a koliko znam tamo su se skupljali i clanovi sa auto.ba foruma,mozda grijesim ali mislim da jesu...
...ne kontam sta se ima divljati na okupljanju,i to jos u garazi...mi necemo tako da nema frke Icon_razz
ma normalica...necemo mi imati takvih bezpotrebnih problema...Icon_razz
pa u garazi u INTEREX-u...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13