Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Test agresivnosti u vozni
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Quote:
NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE
35
BODOVA

ZONA AGRESIVNOG PONAŠANJA

U prometu ste ponekad janje, a ponekad tigar. Nemojte vašu frustraciju rješavati napadanjem nedužnih sudionika u prometu. Budite hrabri i kada niste zaštićeni vašim limenim miljenikom i riješite probleme tamo gdje nastaju, sa suradnicima na poslu ili s obitelji.

jesam fin , hehe... Icon_biggrin

20
BODOVA

U prometu ste ponekad janje, a ponekad tigar. Nemojte vašu frustraciju rješavati napadanjem nedužnih sudionika u prometu. Budite hrabri i kada niste zaštićeni vašim limenim miljenikom i riješite probleme tamo gdje nastaju, sa suradnicima na poslu ili s obitelji.
Ja 27
Tata 6
Mama 72
A TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE
49
BODOVA

ZONA IZRAZITO NEPRIJATELJSKOG PONAŠANJA
ja vidi emira dusice naseIcon_razz

gogg Wrote:
al galone,vidio sam te prekjucer,prlazili smo jedan pored drugog autima pored policijske stanice kod kampusa oko 7 satiSmiletek sam kasnije po felgama skontao da si ti

hmm pokusavam da se sjetim ali ne ide.
koje boje ti je auto?
bio sam sa kolegom pa smo nesto pricali tako da nisam nesto previse obracao paznju na okolinu Smile
valjda nisam divljao? Smile

gogg Wrote:

Al_Galone Wrote:

gogg Wrote:
al galone,vidio sam te prekjucer,prlazili smo jedan pored drugog autima pored policijske stanice kod kampusa oko 7 satiSmiletek sam kasnije po felgama skontao da si ti

hmm pokusavam da se sjetim ali ne ide.
koje boje ti je auto?
bio sam sa kolegom pa smo nesto pricali tako da nisam nesto previse obracao paznju na okolinu Smile
valjda nisam divljao? Smile

metalic srebrena fabija.malo smo se na sekund pogledali,i onda si gascinu stisnuoIcon_mrgreenbio si sa kolegom

e jbg ja se ponadao da sam bar jednom ispao fin,a ja po gascini odmah Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

ti si fin Mirza nego ti je auto bezobraznoIcon_razz
hehehehe
vidis to mi nije do saeda padalo na pamete za izvlacenje Smile
zapamticu ovo da se mogu pravdati za ubuduce Wink
7
BODOVA

ZONA PRIHVATLJIVO AGRESIVNOG PONAŠANJA

Imate taman toliko agresivnosti u vožnji koliko je potrebno za normalno uklapanje u prometne tokove. Nastojte se i dalje tako ponašati i ne dozvolite da vam neki oblici ponašanja koji su do sad bili rijetki postanu navika.
Jesam fin... Icon_mrgreen
33
BODOVA

55
BODOVA

ZONA IZRAZITO NEPRIJATELJSKOG PONAŠANJA

Izrazito ste neprijateljski raspoloženi prema ostalim sudionicima u prometu. Morate promijeniti svoje ponašanje i početi cijeniti i ostale sudionike u prometu. Malo više osmijeha na vašem licu ne bi škodilo. Trebate samo shvatiti da svi ljudi griješe, a vama nitko ne daje pravo da u prometu budete sudac, jer ne zaboravite da batina ima dva kraja pa od suca možete postati žrtva.
Pages: 1 2 3 4
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13