19-03-2007, 10:08 AM
19-03-2007, 11:01 AM
Quote:
NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE
35
BODOVA
ZONA AGRESIVNOG PONAŠANJA
U prometu ste ponekad janje, a ponekad tigar. Nemojte vašu frustraciju rješavati napadanjem nedužnih sudionika u prometu. Budite hrabri i kada niste zaštićeni vašim limenim miljenikom i riješite probleme tamo gdje nastaju, sa suradnicima na poslu ili s obitelji.
35
BODOVA
U prometu ste ponekad janje, a ponekad tigar. Nemojte vašu frustraciju rješavati napadanjem nedužnih sudionika u prometu. Budite hrabri i kada niste zaštićeni vašim limenim miljenikom i riješite probleme tamo gdje nastaju, sa suradnicima na poslu ili s obitelji.
jesam fin , hehe... ![]()
19-03-2007, 07:53 PM
20
BODOVA
20
BODOVA
19-03-2007, 09:05 PM
Ja 27
Tata 6
Mama 72
Tata 6
Mama 72
21-03-2007, 12:40 PM
A TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE
49
BODOVA
ZONA IZRAZITO NEPRIJATELJSKOG PONAŠANJA
49
BODOVA
21-03-2007, 12:52 PM
21-03-2007, 03:39 PM
ja vidi emira dusice nase
21-03-2007, 04:12 PM
gogg Wrote:
al galone,vidio sam te prekjucer,prlazili smo jedan pored drugog autima pored policijske stanice kod kampusa oko 7 sati
tek sam kasnije po felgama skontao da si ti
hmm pokusavam da se sjetim ali ne ide.
koje boje ti je auto?
bio sam sa kolegom pa smo nesto pricali tako da nisam nesto previse obracao paznju na okolinu 
valjda nisam divljao? 
23-03-2007, 02:28 PM
gogg Wrote:
Al_Galone Wrote:
gogg Wrote:
al galone,vidio sam te prekjucer,prlazili smo jedan pored drugog autima pored policijske stanice kod kampusa oko 7 sati
hmm pokusavam da se sjetim ali ne ide.
koje boje ti je auto?
bio sam sa kolegom pa smo nesto pricali tako da nisam nesto previse obracao paznju na okolinu 
valjda nisam divljao? 
metalic srebrena fabija.malo smo se na sekund pogledali,i onda si gascinu stisnuo
bio si sa kolegom
e jbg ja se ponadao da sam bar jednom ispao fin,a ja po gascini odmah ![]()
![]()
![]()
23-03-2007, 02:36 PM
ti si fin Mirza nego ti je auto bezobrazno
24-03-2007, 06:21 PM
hehehehe
vidis to mi nije do saeda padalo na pamete za izvlacenje
zapamticu ovo da se mogu pravdati za ubuduce
vidis to mi nije do saeda padalo na pamete za izvlacenje

zapamticu ovo da se mogu pravdati za ubuduce

03-06-2007, 02:03 AM
7
BODOVA
ZONA PRIHVATLJIVO AGRESIVNOG PONAŠANJA
Imate taman toliko agresivnosti u vožnji koliko je potrebno za normalno uklapanje u prometne tokove. Nastojte se i dalje tako ponašati i ne dozvolite da vam neki oblici ponašanja koji su do sad bili rijetki postanu navika.
7
BODOVA
ZONA PRIHVATLJIVO AGRESIVNOG PONAŠANJA
Imate taman toliko agresivnosti u vožnji koliko je potrebno za normalno uklapanje u prometne tokove. Nastojte se i dalje tako ponašati i ne dozvolite da vam neki oblici ponašanja koji su do sad bili rijetki postanu navika.
03-06-2007, 02:03 AM
Jesam fin... 
21-10-2007, 02:09 AM
33
BODOVA
33
BODOVA
22-10-2007, 01:11 PM
55
BODOVA
Izrazito ste neprijateljski raspoloženi prema ostalim sudionicima u prometu. Morate promijeniti svoje ponašanje i početi cijeniti i ostale sudionike u prometu. Malo više osmijeha na vašem licu ne bi škodilo. Trebate samo shvatiti da svi ljudi griješe, a vama nitko ne daje pravo da u prometu budete sudac, jer ne zaboravite da batina ima dva kraja pa od suca možete postati žrtva.
55
BODOVA
Izrazito ste neprijateljski raspoloženi prema ostalim sudionicima u prometu. Morate promijeniti svoje ponašanje i početi cijeniti i ostale sudionike u prometu. Malo više osmijeha na vašem licu ne bi škodilo. Trebate samo shvatiti da svi ljudi griješe, a vama nitko ne daje pravo da u prometu budete sudac, jer ne zaboravite da batina ima dva kraja pa od suca možete postati žrtva.
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.