Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: VW Golf III TDI + Fotografije auta
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Prodajem golfa TDI 95 godina

Boja- LY3D Crvena

Oprema i ostale sitnice

Alu 15ke mislim da su OZ izgled isti kao kod druga nam dottore-a na golfu, sa novim toyo proxes II 195/50/15

GTI prednji spojler
VR6 replica, prednji gril bez znaka marke kamei
Angel eyes farovi sa xenon lecom i xenon sijalicama
Muzika: 10ka McAudio pojacalo, mp3 i kablovi od muzike.
Stopovi: Bijela stop svjetla, ali laicki objasnjeno one ljepe stopke znaci nije oni lexus ciganluci a zaboravio sam i prednji farovi i zadnje stope HELLA org.

Zadnji kamei krovni spojler
Meta alarm i Mult lock
2x airbag
140 000 orginalan sat, golf uvezen 2000. godine i znaci nije suplja, golf nikad nije zimi vozen. I sad ima jos nekih detalja, postavicu slike i video ako stignem.
Cijena: 12,500 KM

Znaci stvari koje sam nabrajao, laik sam za te neke marke imena i nazive, pa ako sam sta pogrijesio, izvinjavam se. Sto se tice muzike ima neke profi kablove ko fura muziku i db zna o cemu se radi. Takodje i alarmi i to nisam siguran jel se meta pise kako sam ja napisao i to ali uglavnom to je to. Svi djelovi su kupljeni u Njemackoj, znaci xenon farovi stopovi spojleri, i sve ima duplo, tj orginalne stvari.
A da dodje jos jedan set novih guma, neznam marku, dimeznije 14".

Golf je od druuga, momka svi znaju tako da sve ovo nije suplja.
Nadam se uskoro i slike.

lijep samo da su malo bolje fele bio bi jos bolji
Pa dobro sta nisu ni ove loshe Smile
preljepa je nema sta
samo mi ovo nije jasno
VR6 replica, prednji gril bez znaka marke kamei
koliko vidim sa slike samo je znak skinut a maska je originalna sa trice
Maska na golfu vr6 ima dva rebra. A ovo je Kamei maska bez znaka, sa dva rebra, kao kod vr6 to je Daki mislio.. A da su bolje ceste stavio bi ja 17" i spustio to je najmanji problem..Ali po ovim nasim makadamima nikad..
PozdravIcon_wink

C_A_T_T_O Wrote:
Maska na golfu vr6 ima dva rebra. A ovo je Kamei maska bez znaka, sa dva rebra, kao kod vr6 to je Daki mislio.. A da su bolje ceste stavio bi ja 17" i spustio to je najmanji problem..Ali po ovim nasim makadamima nikad..
PozdravIcon_wink

tek sad vidjeh, sorry do mene je

AUUUU s neba pa u njedra.....dobra ma sta da kazem i vise nego dobra....

Felne su dobre samo treba zakucavanje na pod...po mom misljenju.....

LP !

P.s. Oces se mjenjati heheheh
Izvinjavam se za off topic: Nisi ni ti kume montoya daleko od ovog, samo jos farovi i stope.
OFF TOPIC: JOJJJJJ kad kazem jos samo farovi i stope to mi se cini blizu nekako, a kad stavim na papir bogami je daleko hehehhehe, ma josh to i eto me u jelah kume,vala na pice jedno moram doci usput da vidim radove na kechini.....

LP i sorry za OT
Eh sjecas se na okupu govorim ti ja ima drug moj farove, radi sa time moze ti sve ovo nabavit i xenone  i stope. Samo se skupi sa lovom, a golfovi su vam slicni.

MONTOYA Wrote:
OFF TOPIC: JOJJJJJ kad kazem jos samo farovi i stope to mi se cini blizu nekako, a kad stavim na papir bogami je daleko hehehhehe, ma josh to i eto me u jelah kume,vala na pice jedno moram doci usput da vidim radove na kechini.....

LP i sorry za OT

eh kume razumijem sta zelis reci, ma polako bit ce kesha, cim budes mogao vrni ovamo, vidjet cu ja sa ovim ovdje ziljavcima da napravimo jedan meeting kada budes dolazio, drzim te za rijec....

Ps: izvinjavam se stvarno za off, nema smisla:(

Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13