Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Lumma Design BMW M5
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Kompanija Lumma Design pozabavila se BMW-ovim modelom M5. Rezultat je zaista interesantan, a mišićava limuzina na fotografijama skoro oduzima dah. Možda je ovo jedan od pimera ekstremnog dizajna, ali je po nama u granicama dobrog ukusa. Izmene obuhvataju i modifikacije izduvnog sistema, ECU-a i uklanjanje limitera, a uz pomoć istih snaga je povećana sa 507 na 560 ks. Ovo je dovoljno da potera Luma M5 do vrtoglavih 327 km/sat.

Oznaka ovog modela je CLR500 a debitovao je na Salonu u Ženevi ove nedelje. Neki od zanimljivih detalja vezanih za ovaj Bmw su H&R sportsko ogibljenje pomoću kojeg je visina automobila spuštena za 40 mm, 21" naplatci od lake legure, usisnik za vazduh od ugljeničnih vlakana, cilindarska glava ofarbana u crveno, ogorman difuzor, i još dosta drugih detalja. Uživajte..

ode sutra narucit ovakvog.jest mocan u pm
Polo ode ja bingo uplatit Smile
dobaarrrr,unutra je extra fin !!!
Imao sam ja ovakvog al ga prodao kvario se Icon_mrgreen Ma pravo je dobar no comment
ma beton je majke mi!zvjerkaWink
Odlican!

daki Wrote:
Polo ode ja bingo uplatit Smile

uplati i za mene dacu ti pare.ko zna mozda nam se posreci.al moramo se dogovorit oko koristenja auto.najbolje da ti cistis odrzavas itd.. a ja cu vozat btw mozes i gorivo sipatIcon_razzIcon_razzIcon_razzIcon_razz

bolid ocam
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13