Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: PEGLANJE BRAVA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
E raja recite ko ima iskustva sa ovim...dal se isplati ili ne isplati...i koliko kosta i da li je sigurno...

Fiesta_Boy Wrote:
E raja recite ko ima iskustva sa ovim...dal se isplati ili ne isplati...i koliko kosta i da li je sigurno...

Koje auto zelis muciti?

za golfa dodze oko 250- 300 KM
a  neznam sto ce ti to, sta ces ako ti blokira ili nesto slicno, valja stakla razbijati
Ma Borise samo ti auto dovuci kod mene... Ima da sve zavrsimo...
Kod mene radi 2.5 godine bez ikakvih problema. A cijenu ti diktiraju cijene komponenata, znaci moze te izaci ispod 200 a moze i 500.
Meni je sminka to a moze se srediti tako da nemas sraha od blokiranja
Imam ti ja momka koji ti to moze uradit, a igy ne moras razbijati jer se obicno negdje sakrije prekidac koji ti moze otvoriti u slucaju da ti se isprazni baterija na daljinskom. Zovni me na mob i pitaj sve sta ti treba uvijek sam ti reko, a ti nista smradu Icon_razz

hooney banny Wrote:
nece zakazati otidzi u svrakino ko senada pa vidi sa njim

de se ti nama predstavi pa cemo pricati

skloni samo zadnje steke ako mene pitas...
nemoj ni za zivu glavu
meni guma zimi zaledi ne znam da mi nema brave kako bi otvorio... al sminka izgleda nema sta...
ako mislis raditi zovni me i otici cemo kod Ismara da ti to zavrsi
ma ja nebi jes sminka al trab steka hehe
to mi se svidja,evo decki pa nek predloze bas majstora da odradi kako je dobro,u "erke" kaze da radi vec 2,5 godine,pa vidi tako......
kome god sta treba, od autoakustike do bilo cega vezeno za elektroniku auta obtatite se meni i otici cemo kod covijeka koji je doktor za to
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13