Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Frisko iz Beca - CECA ...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Evo malo slika sa preksinosnjeg koncerta u Becu. Bila sam na koncertu, pa da vam stavim koju sliku ako vas interesuje Smile
Ma ja, vidim ja nine nema, a ona u Becu, hajd barem ce poklona mozda u nedjelju biti Icon_mrgreen
Hehehe ma malo otisla preko vikenda i na koncert. A sto se tice poklona, slabo slabo. Preskupi su . A i nisam bas imala nesto previse vremena da hodam i kupujem. Pa drugi put...Smile
Pa Dijana, zar za nas preskupo, ccc salim se
E kako pjeva uzivo ziv ti ja?
Koje je sve pjesme otpjevala?
Neznam jel ili nije, stavio onda ti neku temu koja te zanima, nije problem obrisati ali nismo tu samo zbog auta, mi se tu druzimo i upoznajemo, a teme su razne samo sto gajimo svi simpatije prema autima, imas jednu postavljenu temu i 12 postova i smeta ti ova tema. Ima preko 1000 tema na koje mozes komentar ostavit. Uostalom postavi temu neku nije frka svi cemo se ukljucit u razgovor. Nevolim ni ja Cecu kao lik al sam ovu temu iskoristio da se upitam sa prijateljicom koja je bila odsutna par dana.
Zivio drug Fele!
Meni je pravo drago da si se lijepo provela! Nek' si ti sa nama podjelila iskustvo s Cecinog koncerta...
Kao sto vec rece Fele nije ovo forum na kojem se naglaba o autima nego ono opcenito o svemu...
Ma nevolim ja kad neko ovako pocne, pola tema ode u off topic i svi smo neozbiljni i salimo se. Nema razloga za ovo.
Ma gotovo sad, covjek je rekao da mu smeta i gotovo. I mi smo rekli svoje, nema potrebe vise raspravljati na ovu temu.
a da je zakljucamo
Nemam pojma. Mislim da nema razloga.
kako hocete al bit ce ovde svakakvih komentara da ne ode daleko, shvatam i LAVA (nece biti jedini koji tako misli ) a shvatam i vas al bolje je zakljucati da se ne komentarise zveze...
Ok lock
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13