Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Promjena boje osvjetljenja
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ubacivanje LED-dioda u instrument tablu,bord-computer,osvjetljenje prekidaca itd, sa slikama i objašnjenjem (na Icon_cry Njemačkom jeziku), za mnoge modele auta možete pronaći OVDJE
Odlicno edo, svaka cast, ovo me uvijek zanimalo kako napravit.
svaka ti cast edo majstore,dugo sam trazio slican link,jos kada bi bio na engleskom,jer mi njemacki nikako ne ide,joooj
Nego mene je uvijek zanimao proces stavljanja neonki u auto,ono pod noge...
Ma to je barem lako, kako kazu oni sto su postavljali, mogu ti to one neonke sto idu u PC pomoc i elektricar Wink
Joj i tebe taj njemacki nervira izgleda,nekad mi dodje da ga iz inata naucim Smile
Kad trazim nesto rijetko i onda imas malo srece da nalaetis na to i onda hladan tus "Njemacki" :(
Ja sam Njemacki, malo naucio gledajuci TV kao mali, nikad nisam ucio i sad znam nesto, ono neznam pisati i sastavljati tacne recenice al vecinu stvari razumijem i znam procitati.
A inace sam ucio Engleski, Francuski, Araspki, Malteski (pazi ovo) i Latisnki. Smile
Pa eto javite ako kome sta treba pravesti ili pomoci.
@Al_Galone-e pridruzujem ti se,i ja cu ga iz inata nauciti,hihi!Nego fakat,sve korisne informacije pogotovo one tipa DIY su na njemackom....
@Fele-Prevedi meni za og forda ono sa njemackog...Icon_razzkad vec znas a i ponudio si se,haha
Mozes li pricekati dok ADSL stigne, trebo bi ovih dana, a pokusat cu i ako budem znao, neznam ja neke njihove nazive i dijelove auta i te dzidze midze.
ma nema frke brate,samo polako,ima puno strucnih naziva to je frka...
svaka cast treba vise ovakvih postova
Ma bit ce Wink
ma najveci problem(bar meni) predstavlja rastavljanje...joj to je teska pegla od posla...
jeste,jeste,ali Brcko je ispalo iz trke nasao sam pravu stvar a nije daleko...ali je zato papreno skupo...hoces da ti posaljem na PM
Nisam nikada rastavljao digitalni sat ali ako se ne promjeni boja samo mjenjanjem sijalica onda mora postojati (kod tebe zuta ) folija u boji koju bi trebao izvaditi i onda bi svjetlilo onakvom bojom kao i sijalica.. Kao npr. sto u golfovom (2) satu ima ona zelena folija pa sat svijetli zeleno a bijele sijalice

«Inspired by GSI» Wrote:
Hej da nebi otvaro novu temu kad vec ova ima.
Dali neko zna posto je kod mene digitalna tabla na kadetu i sada oni brojevi i sve ostalo svijetli zutom bojom kada bi promjenio sijalice u negu drugu boju recimo crvenu dali bi onda svjetlilo crveno????Ili ima neka druga caka da se promjenio to eto ako neko znao bio bih zahvalan da ne skidam bezveze???????

mozes samo trebas rastaviti sat i skinuti zeleno sjenilo (folija) i mozes ubaciti koju hoces boju isto kao i kod obicnog sata , a ubodne diode predvidjene za sat (svih boja) imas kod Wise

Pages: 1 2 3
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13