Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Ford Focus
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Na aktuelnom Salonu automobila u Detroitu biće predstavljen novi, poboljšani Ford Focus.

Facelift Ford Focusa i nije toliko impresivan u odnosu na druge novitete iz Forda koji će biti predstavljeni u Detroitu, kao što je koncept Interceptor.

Prvi Focus je predstavljen 1999. godine. A ovaj facelift koji je najavljen kao Ford Focus 2008 predstavlja samo unaprijeđenu i poboljšanu verziju sadašnjeg Focusa.

Ma meni nekako predstavlja razapinjanje izmedju evropskog i americkog dizajna Smile
Ovaj je namijenjen samo za Americko, to sam zaboravio da kazem.
e hebiga,samo za Amere,ali meni je mrak stvarno,predivan autic....
Meni licno je bolji ovaj sto je trenutno u prodaji.
Grrrrrroobinaaa od auta. Meni se nesvidja, od forda ocekujem puno vise. U zadnje vrijeme kao da su u krizi, izadaju modele samo da se pojave na trzistu sa necim novim..
bolji je ovaj sada focus mada i ovaj za americko trziste nije los samo da su malo bolje poradili na unutrasnjosti jos bi bio bolji
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13