sutra idem sebi da jednu majicu uradimm sa ovim natpisomm i jos nekim stvarima..pa da vidimo kako ce ispastii..
Ipak to je lijepa stvar za imatii..
Pa sad sta vi kazete o ovome??
Jel ovo dobra ideja??

Saljem vam slike kako je ispala..

vazi supper ideja,obavezno slike,podrzavam ideju
Ja Vec imam majcu, tj zaboravio sam da sam je zrtvovo na jednom SR-u kao reklamni materijal
Trebate pogledati starije teme malo, mislim da ima vec negdje i slika.
jojj ko ce prelistati to svee..ajd ako imas link...
ja cu nes u boljem stilu odraditii..bice slike uglavnom
aha to je super,slazem se za link....
joj jes mi sad zao ove majce jebemu :(
daki Wrote:joj jes mi sad zao ove majce jebemu :(
ma daj napravis sebi novu

a i boja je super
Pa pita li ko smije li se štampati BH TUNING na majice ipak je to nečije vlasništvo
Bojan Wrote:Pa pita li ko smije li se štampati BH TUNING na majice ipak je to nečije vlasništvo
to si upravu,al ako su dopustili do sad sto nebi i sad.ma jacu je napravit makar je rastrgali,a bice i jedina u jajcu

kad se mogu stampati nesto vece vazno a da nemozee bhtuning..zasto nebi mogaoo..ja sam clan tog foruma..svaki dan sam tu sa vama..i da nesmijem ostamapati majicu..
black_devil Wrote:kad se mogu stampati nesto vece vazno a da nemozee bhtuning..zasto nebi mogaoo..ja sam clan tog foruma..svaki dan sam tu sa vama..i da nesmijem ostamapati majicu..
Niko nije rekao da se nemoze

, samo bilo bi ljepo da se drzimo jednog dizajna svi, i imajte u vidu da su bijela slova, i plava boja zastitni znak bht-a, pa nebi bilo lose da se toga pridrzavate, mada i to vam je na volju.
Kupi maju, jbg treba i forum od necega da zivi