Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: xxx PS TAKMICENJE xxx
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ok slazem se, ideja je OK, i uopste nije komplikovano.
ha i ja sam tu sta vam mogu pomoci mozda sta i uradim al nemam previse vremena
Ok, ja sam inn, samo ja trenutno nemogu raditi nista, tj do srijede, jer evo imam 3 gige slika sa sajma iz zeneve koje obradzujem, oci su mi ko u narkomana a vidim sve moguce boje pred njima. Tako da nema sanse da stignem ja ista radit do srjede poslije moze.
Najbolje je da se rade auta clanova foruma...
Pa da oni koji ne ucestvuju u takmicenju tj. vlasnika auta da proglasi ciji mu se rad najvise dopao...
Ja vam samo pokusavam pomoci, jer recimo da je moje auto u takmicenju najbolje cu ga ja ocijeniti i reci ko je pobjednik... I tako takmicari slkupljaju bodove...
Nema veze stavljaj i tamnije slike, samo da su Velikeeeee, svaka koja nebude dovoljno velika, postavice se ponovo. Nebitno koja su kola.
Pobjednik dobija klip od fiće... Smile
Vi samo skontajte kada je urucivanje nagrade... Ja sponzoriram Smile
Hajd skontajte to sve i ja cu postavljati anketu nije frka.
Komplikujete djabe sa dogovorima, samo pukni sliku i neka se snalaze Smile. Vidjeces kako ce se rijesti brzo sve.
Heh ti i on ste par, ja i alen al mi smo u srjedu tek, a ja sam vec mrtav umoran, prisutni ce mi vidit oci danas na Vrbanji Ko narkich pravi.
pa sta bi sa ovim takmicenjima, ocel ih biti josh ?
aj da napravimo takmicenje, hebo lusere ba :D
.noKe organizuj ti sta ako imas vremena
Evo testiram jedan programcic za virtualni tuning pa reko da probam na ovom fordu i evo napravih nesto jeste smjesno al eto. znaci nije PS valjda mi necete zamjeriti

[/u]
Pages: 1 2 3 4 5 6
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13