ljudi zna li iko od vas interesuje mog jarana ko radi vracanje kilometar sata-rijec je o digitalnom satu i on bi vratio jedno 50 000 paa ga interesuje ko kod nas to radi i koliko se krecu cijene..pozz
nisi napisao koje je auto upitanju
nek ide u rikverc 50 000

Idi spavat IGY :P
Treba mu poseban uredjaj za to vracanje km, moze uraditi to i u nekim servisima koji imaju diagnostiku za njegov automobil. Ne znam sad koliko to naplacuju...

Koje je auto i koji mjesec proizvodnje tačno i godina??
Do 06/2006 možeš lako vratiti ovo mlađe je već malo teže, bar kada je VW koncern u pitanju
IGY Wrote:nek ide u rikverc 50 000 
To sam i ja govorio jaranu jednom

Uzmeš sajlu, uglaviš na bušilicu, preporučljivo marke Bosch, odabereš smijer, upališ i tako nekoliko dana

meni pričo čojek kako je na golfu 3 uzeo digitron i spojio nekako na golfov digitalni taho i samo upiso novu kilometražu

a lol, stvarno je to beze kad kupujes auto ali kad ga pprodajes ma to prava stvar golfa2 namotas daje preso 2000 km
rijec je o fiat brava(ne bravo) ali isto je kao kod mene unutra sve..98godiste je i 1.9td 100ks digitalni sat..auto ima predjenih 220 000km pa bi on spustio na jedno 170 000..sta vi mislite isplatili se to raditi..koliko para ovdje uzimaju za to..??
40 50 KM
a ne znam isplati li se... ja i ne gledam nešto kilometražu kad kupujem više stanje auta i održavanje