Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: VW Golf Edition 240
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
[Image: gti-gl.jpg]

Novi Golf je pred vratima, no Volkswagen je odlučio pružiti ljubiteljima GTI-ja oproštajnu izvedbu sa 240 KS i gomilom opreme za 31.995 eura…

Nažalost, ograničena serija nabildanog Golfa GTI pete generacije od 300 primjeraka bit će ponuđena samo u Nizozemskoj. U cijenu je uračunata i bogata serijska oprema, koja među inim uključuje bixenon svjetla, Pioneer navigacijski sustav s ekranom osjetljivim na dodir i moćan zvučni sustav.

Osim što je 10 konja jači od Golfa GTI Edition 30, Edition 240 je i osjetno povoljniji. Izvedba lansirana povodom 30 godina GTI-ja košta 35.050 eura, a oproštajna samo 31.995. Jedina doplata su kožne presvlake sjedala za koje treba izdvojiti dodatnih 995 eura.
kod nas Bog zna hoce li doci ili ne ali veoma odlican auto nema reci
stvarno vw zna da udovolji ima dosta ks a i paket opreme je fin pravo samo za 31 k eura
joj nekakvih edicia i sranja, daju ti tri stvarcice stave plocicu edition i uzmu covjeku 2-3 hiljade eurica
ovo sto pise povoljnija nista ja to nevjerujem
pepo pepoo...
Sporting Wrote:ovo sto pise povoljnija nista ja to nevjerujem

ma pise povoljno vam uzimamo koju hiljadu eurica.... ali ipak ima dobar paket opreme za te pare..???
ah jest mi neshto drago kad vidim ovako dobro auto.... a josh draze kad vidim da je GOLF [Image: 2cp9vk4.gif]
dobar je nema sta :D
E koliko vidim sad bi trebalo proracunati stock verziju gti-a, prerada na motoru na ovoliko konja, i cijena ovih sustava....xenone lako na pijaci nabavim...uglavnom, baciti sve na papir pa viditi koliko se ovo isplati...hehehhehe.....
lol, pa ak edition 30 bez bixenon, bez touchscreena, bez tog audio sustava košta više ovo se nikako nemože ne isplatit..još i 10 konjića gore.. wy nizozemska, to im je bilo najbolje tržište za gti možda?
Predobar
VW svaka cast
Ima li GTI dsg da se kupi ili je to rezervisano samo za r32
corrado Wrote:ovo se nikako nemože ne isplatit

Joj negacija Icon_mrgreen
pa nije niko lud ovo da kupuje kad sad izlaze scirocco i golf 6...
Pages: 1 2
Reference URL's