Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Volkswagen Neeza koncept
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Na međunarodnom salonu automobila u Šangaju Volkswagen je predstavio svoj novi koncept

Neeza koncept je crossover između sportskog coupea i off-road automobila. U studiju su uključeni kineski i njemački dizajneri što nagovještava da će ovaj koncept biti spoj modernog europskog dizajna i tradicionalne kineske kulture.

Novi koncept nudi prostranu i funkcionalnu unutrašnjost, te će se moći koristiti i kao poslovni i kao obiteljski automobil.

Neeza koncept je dobio ime po slavnoj kineskoj mističnoj povijesnoj osobi zvanoj "Ne-zha".

[attachment=1193]
[attachment=1194]
[attachment=1195]
Meni se nesvidja.
nije nesto
nidje veze,ako smijem reci FUJ
meni se nedjasvi, je li ovo jedna vrata pokrivaju sve ??
izvana mi je ok , al unutra ovaj svemirski shit nikako ne podosim
ma onako
meni je bas super.svida mi se unutrasnjost a i izvana mi je super.malo baca na Q7 i mercedes R klasu
previse ''futuristickog'' izgleda su mu dali u unutrasnjost, dok kada bacim pogled na vanjstinu i nije tako loshe, iako se nadam da ce u konacnici sve ovo biti potpuno drugacije
Srednja zalost,previse futuristicno al ako izadje, ko zna kad ce to biti pa ce mozda tad biti ok
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13